Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres 101: Pitchen en presenteren

In het kort

4 juni 2024 om 20:00 22:00

Ben je nieuw lid of kunnen je congresvaardigheden wel wat afstoffen gebruiken? Geen zorgen, we bereiden je helemaal voor! Het zomercongres vindt dit jaar plaats van 14 tot 16 juni in Den Haag. Op het zomercongres bespreken we de politieke lijn van de vereniging, wordt een nieuw bestuur verkozen en zijn er tal van interessante sprekers. En natuurlijk is er tijd voor een feestje en andere gezelligheid!

Om je helemaal voor te bereiden hebben we voorafgaand aan het congres twee trainingen: op 28 mei is er een congrestraining waarin we je precies uitleggen hoe een congres werkt en wat we daar doen. Op 4 juni leer je pitchen en presenteren om je helemaal klaar te stomen voor het debat.

Via deze link kun je je aanmelden voor beide trainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je voor een van de twee aan te melden. Dit kun je aangeven in het ticket.

Je kan je al inschrijven voor het congres via deze link. Aarzel vooral niet en sluit gezellig aan. Iedereen is van harte welkom. En als nieuw lid kun je zelfs een buddy aanvragen die je ook tijdens het congres op weg helpt. 

Heb je vragen over deze trainingen dan kan je Lennart bereiken via internezaken@jongedemocraten.nl.