Blogpost

Septembercongres

Beste JD-ers,

Op zaterdag 10 september zal de 75e Algemene Ledenvergadering van de Jonge Democraten plaatsvinden te Utrecht. Deze ALV zal geheel in het teken staan van organisatorische moties en HR wijzigingen. Tevens zal het huidige landelijk bestuur bedankt worden voor haar inzet, zullen er verkiezingen plaatsvinden voor de laatste vacante posities en zal het nieuwe landelijk bestuur in functie treden. Na afloop van de ALV is er de mogelijkheid om gezamenlijk te dineren en zal er borrel georganiseerd worden waar de kersverse LB-ers hun tapkunsten mogen vertonen. Meer informatie over dit congres zal in de aanloop op de congreswebsite geplaatst worden. Inschrijven voor het congres kan vanaf heden via de volgende link.

Vacatures Landelijk Bestuur

Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor de functie van Algemeen Secretaris en Secretaris Politiek in het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres zijn de functies helaas vacant gebleven. Derhalve zal tijdens het Septembercongres twee Jonge Democraten worden gekozen voor de aankomende bestuursperiode. Lijkt een bestuursjaar jou leuk? Bekijk dan de functieprofielen van Algemeen Secretaris en Secretaris Politiek. Meer informatie over de vacatures en de sollicitatie procedure vind je hier

Solliciteer voor Congresvoorzitter en Stem- en Notulencommissie

Voor het aankomende congres is het Landelijk Bestuur op zoek naar twee Congresvoorzitters en zes leden voor de Stem- en Notulencommissie! Lijkt het je leuk om de politieke discussies, beleidsmatige inhoud en de bestuursverkiezingen in goede banen te leiden en vast te leggen? Schrijf dan snel je motivatie! De deadline voor sollicitaties voor het Congresvoorzitterschap en SNC is 1 augustus 2016 om 23:59 uur. Alle sollicitaties dienen gestuurd te worden naar Edwin Kaptein via secretaris@jongedemocraten.nl. Met hem kun je ook contact opnemen voor meer informatie.

Word Congresondersteuner tijdens het Septembercongres

Ben jij een organisatorisch beest en wil je meehelpen bij het landelijke Septembercongres? Het Landelijk Bestuur is tijdens het Congres op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen met de organisatie tijdens deze dag. Heb je interesse in de functie, stuur dan voor 1 september een mailtje naar organisatie@jd.nl.

Deadlines

In aanloop naar het organisatorische Septembercongres gelden op basis van het Huishoudelijk Reglement een aantal belangrijke deadlines. Hieronder volgt een overzicht van de deadlines. Meer informatie kun je krijgen door te kijken op de site of door te mailen naar secretaris@jd.nl.

Onderdeel

Dagen

Datum

Indienen Congresvoorstellen (inclusief HR-wijzigingen)

42

30-07-16

Sollicitaties Congresvoorzitters en SNC

40

01-08-16

Indienen amendementen, organimo's en politieke moties

21

20-08-16

Indienen schriftelijke vragen aan LB

14

27-08-16

Kandidaatstelling Landelijk Bestuur

14

27-08-16

Indienen APM's 

0

10-09-16

Aanvang van de ALV

0

10-09-16

*Sinds de meest recente wijziging van het HR liggen de deadlines op 23:59 van de aangegeven datum. 
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 04 augustus 19:30
Zomerborrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten