#

Word actief!

Word actief!

Word ook actief bij de Jonge Democraten! Of je nou over politiek wil praten, toffe activiteiten wil organiseren of websites in elkaar wil draaien, er is voor iedereen iets leuks te doen. Hieronder vindt je een korte uitleg van wat je kan doen, en hoe je je daarvoor kan aanmelden.

Misschien wil je wel actief worden, maar wil je eerst meer te weten komen over de vereniging zelf. Lees in dat geval de kennismaking met de JD door, verdiep je in onze standpunten, of kom meer te weten over de structuur van onze organisatie. Zo weet je precies waar je je voor gaat inzetten.

Werkgroepen

Een van de beste manieren om actief te worden bij de JD is om lid te worden van een van onze politieke werkgroepen. Deze werkgroepen organiseren thema-avonden, schrijven resoluties voor ons partijprogramma, en verbreden de kennis van de vereniging over hun onderwerp. Meld je vandaag aan, en de portefeuillehouder zal contact met je opnemen over wanneer de volgende bijeenkomst is.

Afdelingen

Ook lokaal organiseren wij veel activiteiten. Zodra je lid wordt en je inschrijft in een gemeente, krijg je van de lokale afdeling een uitnodiging om een keer langs te komen. Op de lokale pagina van de afdelingen kan je meer vinden over welke werkgroepen er op lokaal niveau zijn, en op welke avonden de vaste activiteiten plaatsvinden.

Vacatures

Voor landelijke functies vind je alle vacatures op deze pagina. Er is van alles te doen. Als je iets wil doen waar geen vacature voor is kun je natuurlijk ook gewoon een mail sturen naar secretaris@jd.nl.

Lid worden

Lijkt dit alles je geweldig, maar heb je je nog niet ingeschreven als lid van de JD? Meld je dan hier aan, en je kan direct actief lid worden. Wil je eerst de sfeer proeven, zonder dat je je direct verbindt voor het leven? Veel van onze activiteiten zijn openbaar, en je bent altijd welkom om een keer langs te komen.