De vacature penningmeester staat open. Degene die deze functie bekleed is verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiën van de afdeling. Je stelt een begroting op, houdt de jaarrekening bij en bent op de hoogte de van de inkomsten en uitgaven van onze afdeling. 

Wie ben jij? 

Je bent een financiële tijger, jij kent je geld en weet hoe je ermee om moet gaan. Je bent vaak de realistische stem in de groep, welke zegt of hoe en of een activiteit kan plaatsvinden en welke middelen hiervoor beschikbaar zijn. Tevens ben je creatief, want jij zorgt dat de gelimiteerde middelen altijd tot een fantastische activiteit kunnen leiden.  

Wat biedt het afdelingsbestuur jou? 

De kans om met financiële middelen te werken en je boekhoud skills te ontwikkelen. Het leert jou te werken in een klein maar hecht team. Het leert jou bestuursvaardigheden door een organisatie te besturen. Contact te maken met landelijke penningmeesters en bestuurders. Te komen tot slimme ideeën en oplossingen, zodat activiteiten en financiën  van Fryslân altijd super op orde zijn.  

Dit lijkt mij leuk, wat nu?

Stel je kandidaat door het kandidaatstellingsformulier in te vullen en te sturen naar secretaris.friesland@jongedemocraten.nl Bij de aanstaande AAV op 16 december gaan de leden stemmen op bestuurskandidaten, hier wordt bepaald of jij bestuurslid penningmeester wordt. Dus bereid je pitch goed voor!