Er staan vacatures open voor functies binnen de Politieke Commissie. Hieronder zie je de functie omschrijving.

We zijn op zoek naar een enthousiaste JD’er die onze Politieke Commissie (PoCo) wil voorzitten. We zoeken iemand die geïnteresseerd is in de Brabantse politiek en leuke ideeën heeft voor het opnieuw leven inblazen van de PoCo. Het wordt jouw taak om leden enthousiast te maken om lid te worden van de commissie en de ledenbinding te versterken zodat het een levendige groep wordt. Regelmatig komt je samen bij elkaar om plannen te maken en bespreken.

Samen met de leden van de PoCo houd je je bezig met ons regionale politieke programma up to date houden, toffe ludieke acties bedenken en politieke output leveren aan lokale D66 fracties. Daarnaast kan je ook samen met de leden moties schrijven voor onze afdelingsvergadering of landelijke congressen. Dit doe je door maandelijks vergaderingen te organiseren en deze voor te zitten. Naast de politieke inhoud mogen er natuurlijk ook gezelligheidsuitjes georganiseerd worden. Daarnaast houd je contact met lokale D66 fracties en afdelingen voor het promoten van de commissie en voor eventuele hulp bij acties die je wilt organiseren. Het bestuurslid Pers en Politiek helpt je met het contact met D66.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan bij Eva Scheffer, bestuurslid Pers en Politiek via dit e-mail adres: politiek.brabant@jongedemocraten.nl. Ook als je het nog niet zeker weet en nog wat vragen hebt kan je gewoon mailen. Hopelijk tot snel!