Op 10 januari 2022 kiezen we tijdens onze Algemene Afdelingsvergadering (nieuwe) leden voor de Sollicitatiecommissie. Er zijn vijf plekken beschikbaar. Help jij graag anderen hun kansen te benutten? Solliciteer dan voor de SoCo!

Functieprofiel
Het doel van de SoCo is om de juiste personen op de juiste plekken te krijgen, waar zowel de afdeling, het aankomende bestuur als de kandidaat mee wordt geholpen! De commissie kijkt tijdens het gesprek onder andere naar of iemand genoeg tijd heeft en of de kandidaat misschien beter past bij een andere functie. Daarbij stel je scherpe vragen én geef je constructieve tips. Na de gesprekken brengt de SoCo haar advies over de kandidaten uit aan de Algemene Afdelingsvergadering, zodat de aanwezige leden de inschatting van de SoCo mee kunnen wegen bij het invullen van de stembiljetten.

Heb jij interesse in deze functie? Vul dan het onderstaand sollicitatieformulier in en mail het naar secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Bij vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je iemand van het bestuur benaderen of mailen naar Romy via secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl.