De Tweede Kamerverkiezingen komen er rap aan, dus zijn wij op zoek naar enthousiaste leden voor het campagneteam! Ben je een ster in social media, een kei in het opzetten van ludieke acties, of heb je oog voor politieke strategie? Dan zijn wij op zoek naar jou! En ben jij de Jonge Democraat die het hele gareel bijeen kan houden tot 17 maart 2021? Solliciteer dan naar de functie van voorzitter van het campagneteam!

  • Functie Voorzitter: houdt het overzicht over de werkzaamheden binnen het campagneteam en zit de vergaderingen van het campagneteam voor. Tijdsbesteding: in campagnetijd 15-20 uur per week, buiten campagnetijd minder.
  • Functie Algemeen lid: denkt mee over de campagne en voert de gemaakte plannen binnen het campagneteam uit. Er is ook de mogelijkheid om eindverantwoordelijke binnen het campagneteam te worden voor een bepaald onderwerp, zoals social media, management van vrijwilligers, ludieke acties of ledenwerving.
    Tijdsbesteding: in campagnetijd 15-20 uur per week, buiten campagnetijd een stuk minder.

Daarnaast zoeken we aanvulling voor ons creatief team. Kan je goed omgaan met film, graphics, design, animatie of muziek, en vind je het leuk je talenten in te zetten voor de Jonge Democraten? Dan ben je hartstikke welkom!

  • Functie Algemeen Lid: voert op eigen initiatief of in samenwerking met het Landelijk Bestuur eigen projecten uit, waar nodig en wenselijk samen met de andere leden.
    Tijdsbesteding afhankelijk van lopende projecten.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan door uiterlijk voor 12 oktober om 23:59 een mail te sturen naar profilering@jongedemocraten.nl met je CV, een motivatie en waarom jij geschikt bent voor dit team.