Op de Algemene Afdelingsvergadering van 28 juni 2022 verkiezen wij een nieuw afdelingsbestuur! Denk je erover na om je in te zetten voor de afdeling? Kijk dan eens in de functieprofielen of een van de zeven posities in het afdelingsbestuur bij je past!

Functieprofielen

Twijfel je nog? We denken graag mee! Met al je vragen over bestuur doen kan je ons altijd benaderen (zie de e-mailadressen op de website en in het document). Vragen over de procedure? Neem dan contact op met Niels via secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl.

Er zullen ook bestuursinteressemomenten zijn. Er is een op 17 mei om 19:00 uur (voor de andere Algemene Afdelingsvergadering). Dit zal zijn bij de Waag in Delft. En er zal er ook een plaatsvinden op 7 juni om 20:00 uur (de locatie wordt later bekend gemaakt).

Je kan je tot 17 juni kandideren door dit kandidaatstellingsformulier in te vullen en op te sturen naar secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. Daarna zul je benaderd worden om een gesprek met de oriëntatiecommissie in te plannen. Deze vinden plaats op de avonden van 22 en 23 juni dus houd deze avonden vrij! Kan je dan niet? Dan wordt er een ander moment ingepland.