Woon jij buiten de ring en vind jij politiek interessant? Sluit je dan aan bij onze nieuwe commissie regio. Het JDA is groter dan alleen Amsterdam! De nieuwe commissie regio heeft als doel om jongeren in de gemeentes buiten Amsterdam te betrekken bij de politiek. Wil je weten wat de JD voor jou of jouw regio kan betekenen, of wil je juist meehelpen? Kom vooral een keer langs en leer de JD en elkaar beter kennen.

De commissie is toegankelijk voor jongeren die geïnteresseerd zijn in lokale politiek. We gaan met elkaar in gesprek over wat er allemaal speelt in jouw gemeente of regio, wat de JD is en allemaal doet, en natuurlijk politiek geïnteresseerde jongeren bij elkaar brengen.

organisatie.amsterdam@jongedemocraten.nl

Lid worden?

Een van de leukte manieren om actief te worden binnen de Jonge Democraten Amsterdam is om bij een van onze vier commissies te gaan! Je bent altijd in elke commissie welkom.

Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij deze commissie? Stuur een mail waarin je kort jezelf voorstelt en dan zien we je graag verschijnen bij een van onze vergaderingen.

Mailen kan naar secretarisamsterdam@jongedemocraten.nl.

Tot snel!