Houd jij ervan om je tanden te zetten in politieke dossiers en om het geluid van de JD Amsterdam in de media te laten horen? Dan is de politieke commissie wat voor jou! In de commissie ontwikkel je verschillende politieke vaardigheden en zul je belanden in inhoudelijke discussies. Lijkt jou dit wat? Neem dan vooral contact op met de voorzitter.

Voorzitter: Casper Wildeboer

politiekecommissieamsterdam@jongedemocraten.nl

politiekamsterdam@jongedemocraten.nl

Voor vragen neem contact op met Casper, of meld je gelijk aan!

Lid worden?

Een van de leukte manieren om actief te worden binnen de Jonge Democraten Amsterdam is om bij een van onze drie commissies te gaan! Je bent altijd in elke commissie welkom. De politieke commissie is dé plek om te discussiëren en politieke output, zoals opinie artikelen en interviews, te schrijven en bedenken. Bij de commissie worden exclusieve trainigen gegeven, maar wordt ook een bepaald niveau van je verwacht. Er is natuurlijk altijd ruimte om te groeien, maar zorg dat je op de hoogte bent van het politieke klimaat!

Wil jij graag je politieke mening verder ontwikkelen, stukken schrijven en vooral veel discussiëren? Stuur dan een mail waarin je kort jezelf voorstelt en dan zien we je graag verschijnen bij een van onze vergaderingen.

Mailen kan naar secretarisamsterdam@jongedemocraten.nl.

Tot snel!