Vacature trainers 

Kan jij goed uitleggen? Weet jij hoe je leden kan helpen om hun vaardigheden te ontwikkelen? Of wil jij je kennis en ervaring gebruiken om andere leden verder te helpen? Dan is er goed nieuws! Want wij zijn op zoek naar nieuwe trainers. Trainers zijn onmisbaar voor de scholing van onze vereniging. Zij geven trainingen in allerlei onderwerpen, ze leiden onze besturen op en ze dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leden. De volgende trainingen worden aangeboden, maar we staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Bestuurstraining, framing, woordvoeren, debatteren, presenteren, retorica, speechschrijven, campagne, conflictmanagement, lobbyen, congrestraining, effectief vergaderen, organisatie, ledenbinding, onderhandelen, opiniërend schrijven, ledenwerving, persoonlijk leiderschap, sociaal-liberalisme, werkgroepbeheer, pragmatisme, motie schrijven. 

Dus heb jij een onderwerp waar jij graag trainingen over wilt geven?

Een trainer: 

  • Is lid van de JD en vindt het leuk om JD’ers te trainen 
  • kan op een goede manier informatie en leerstof overbrengen
  • kan zelfstandig werken
  • heeft ten minste twee keer per jaar een evaluatiegesprek met het LB 
  • weet veel van een onderwerp waarin training geven kan worden
  • Is beschikbaar om trainingen te geven door heel Nederland, reiskosten voor het geven van training worden 100 % vergoed.
  • is in overleg met de aanvrager van de training bereid de training ook hybride of online aan te bieden
  • Is bereid om trainingen te volgen om diens trainingsvaardigheden uit te breiden

Meld je dan nu aan! Aanmelden kan door je motivatiebrief (maximaal 300 woorden) en je CV te mailen naar internezaken@jongedemocraten.nl. Dit is een open vacature, dus er is geen deadline. Geef wel alvast aan op welke dagen je beschikbaar bent voor een gesprek  en of je naar het Landelijk Bureau in Den Haag kan komen, of het gesprek online wil doen.  Heb je vragen? Stuur dan naar een mail internezaken@jongedemocraten.nl