Hallo! Ik ben Perry, na een jaar bestuurslid Organisatie te zijn geweest heb ik nu het eer nog een halfjaar algemeen bestuurslid te zijn. Ik ben 29 jaar en werk bij de Sociale Verzekerings Bank in de ICT. Ik woon in het mooie Zuid-Scharwoude waar het winkelcentrum op zondag nog altijd gesloten is en de woningen nog betaalbaar zijn.

Als algemeen bestuurslid heb ik onder andere de portefeuille van Scholing en vorming, het is mijn taak om leuke trainingen te verzorgen voor de afdeling en ervoor te zorgen dat onze leden die zich actief voor de vereniging willen inzetten hier een plek voor krijgen.
Ik ben lid geworden bij de JD omdat ik politiek leuk vind en opzoek was naar een plek waar ik nieuwe leuke mensen kon ontmoeten. Ik kwam er snel achter dat ons clubje gezellig is, maar ook zeker leerzaam en uitdagend. Inmiddels ben ik niet meer weg te slaan bij de vereniging.

Mocht je vragen hebben over de afdeling of wil je je graag inzetten maar weet je niet hoe? Neem vooral contact met mij op en voor je het weet heb je een hoop nieuwe vrienden en ben je ook niet meer weg te slaan!

algemeenamsterdam@jongedemocraten.nl