Mijn naam is Kristian van der Bij. Ik ben 20 jaar oud en student European Studies aan de Thorbecke Academie op de NHL Stenden in Leeuwarden. Dit jaar word mijn tweede bestuursjaar bij de Jonge Democraten Fryslân en nu als vicevoorzitter en bestuurslid Scholing en Organisatie. Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren en sturen van de activiteiten en het daarnaast onderhouden van nieuwe kennis van politiek en de organisatie binnen de afdeling en het bestuur. Daarnaast vervul ik ook de taken van het internationale gedeelte van de afdeling. Ik hoop komend halfjaar een spreker naar Leeuwarden te halen, meer debat te creëren met de andere politieke jongerenorganisaties en de opzet te maken naar een twinning.

Ik kijk er naar uit met een groot en fris bestuur te gaan samenwerken en zo de progressieve, liberale boodschap door te laten klinken in onze provincie.

Mocht je leuke ideeën om te organiseren in samenwerking met de Jonge Democraten in de provincie Friesland, schroom me dan niet te mailen via onderstaand adres!

Hopelijk tot snel bij de activiteiten.

E-mail: Organisatie.friesland@jongedemocraten.nl