Mijn naam is Jeffrey Eelman, en ik mag aankomend jaar de voorzitter van onze mooie afdeling zijn. Ik ben twintig jaar oud en derdejaars student Politicologie aan de VU. Verder ben ik opgegroeid op het mooie Texel en woon ik momenteel in het bijna net zo mooie Almere.

Vanuit mijn functie als Voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bestuur. Zo draag ik onder andere verantwoordelijkheid voor de productiviteit van het bestuur; dat talenten optimaal benut worden en iedereen gemotiveerd blijft om het bestuursjaar af te maken. Daarnaast vertegenwoordig ik onze afdeling naar buiten toe. Zo zit ik aan tafel met onder andere D66 en andere PJO’s, om te kijken waar we samen kunnen werken!

Ik hoop aankomend jaar onze afdeling een warme, maar ook een uitdagende plek voor iedereen te maken. Ik zou iedereen willen aanraden eens langs te komen bij de Jonge Democraten Amsterdam. Zelden ben ik ergens zo warm ontvangen! En daarnaast: bestaat er een betere combinatie dan de inhoud en gezelligheid die de Jonge Democraten je te bieden hebben?

Mocht je ooit vragen, opmerkingen of tips hebben, of wil je gewoon een keer een bakje koffie drinken, schroom dan vooral niet om me te mailen of te appen. Ik hoor graag van je!

voorzitteramsterdam@jongedemocraten.nl