Waarde Democraten,

Mijn naam is Gavin Vegersteen, 30 jaren oud, en de penningmeester van het bestuur Eelman.
Ik ben een geboren en getogen Almeerder (en de eerste niet-Amsterdammer uit mijn familie) en daarnaast, met 10 jaar lidmaatschap van de D66/JD (waaronder 4 jaar als gemeenteraadslid voor D66) de zelf gekroonde ‘opa van het bestuur’.

Als penningmeester ben ik de speel ik voornamelijk een rol in de coulissen. Deze rol zal zich voornamelijk bezig houden met het beheren van het geld voor de afdeling en het betalen van alle rekeningen. Doordat onze vereniging, financieel gezien, in wat zwaarder weer dreigt te raken is het aan mij om, als de opa van dit bestuur, hierop te acteren. Ik ben als penningmeester daarom de striktste en strengste van het bestuur die leeft volgens het mantra van “Nee, tenzij…”.

Naast het beheren (en het zo zuinig mogelijk uitgeven) van het geld, zal ik mij binnen de afdeling ook bezig gaan houden met het versterken van de interne structuren. Dit behelst onder andere tot het komen tot een nieuw financieringsplan voor een (soortgelijke) stichting als Stichting Gespuis en zo weer een thuisbaken voor de Jonge Democraten Amsterdam te organiseren. Op deze manier hopen we de interne kracht van de Jonge Democraten (en andere PJO’s) samen te versterken.

Ik kijk er dan ook naar uit om met jullie allemaal kennis te maken en samen aankomend jaar weer tot een fantastisch jaar voor onze prachtige vereniging te maken!