Mijn naam is Florian Konings, 24 geboren en getogen in Huizen, maar sinds al een geruime tijd woonzaam in ‘s lands mooiste stad. Na jaren van slapend lid ben ik in sneltreinvaart terecht gekomen waar ik nu ben terecht gekomen: Bestuurslid Profilering.

Het wordt een bijzonder jaar; de corona crisis zorgt voor veel onzekerheid, en de belangrijkste verkiezingen in jaren komen eraan. Het is van groot belang dat wij ons als JDA laten zien en onze idealen naar buiten brengen. Maar dat gaat niet zomaar: een duidelijke strategie voor zowel de algemene promotie en de campagne zorgt ervoor dat wij een duidelijk verhaal kunnen uitdragen, ook als tweede, derde, of vierde golven dit bemoeilijken.

Als afgestudeerd Business Innovation Expert, en aankomend Politiek Econoom, zal ik mijn kennis en kunde hier geheel voor inzetten. Uiteraard zal ik dat niet alleen kunnen, noch zou ik dat willen. Ik zie een rol voor jullie, de leden, hierin als essentieel. Ik sta daarom zeker open voor feedback, advies, en kritiek, en je kan me altijd bellen, appen, en/of mailen om jouw ideeën over hoe wij ons dit jaar moeten profileren over te brengen.

Ik kijk uit naar een mooi jaar met grote ambities en grote resultaten.

profileringamsterdam@jongedemocraten.nl