#

Creatief team

Creatief team

Het Creatief Team bestaat uit een groep JD'ers die zich met 'creatieve zaken' bezighouden. Vormgeven, teksten schrijven en photoshoppen worden onder andere door dit team uitgevoerd. Naast het uitvoeren van taken, bedenkt het team ook uit eigen initatief creatieve projecten en kan het team helpen bij het ondersteunen van afdelingen. Hieronder zie je een overzicht van de creatievelingen en welke vaardigheden ze zoal hebben. Heb jij een creatieve vaardigheid en lijkt het jou leuk om bij het team te komen? Stuur dan een mailtje!

Person portrait

David den Hartog

David den Hartog: ik studeer Creative Writing aan ArtEZ, Arnhem. Ben schrijver en redacteur in spé, daarnaast maak ik podcasts of video's. Voor het creatieve team schrijf ik en denk mee over vormgeving.

Person portrait

Jasper Mesman Schultz

Jasper Mesman Schultz, student Economie aan Universiteit Maastricht. Vroeger heb ik gewerkt als webeditor, en tegenwoordig schrijf ik voor mijn dispuut alle stukken die openbaar moeten worden gemaakt, voor bijvoorbeeld promotie van activiteiten of informatie, dit probeer ik zo creatief mogelijk te doen.  

Person portrait

Ingrid Weerts

Als lid van het creatief team houd ik me vooral bezig met kleine photoshopklusjes, en denk ik graag mee over allerlei acties. Ik heb geen designopleiding gevolgd, en omschrijf mijn creatieve achtergrond dus meer als een uit de hand gelopen hobby. In het verleden heb ik bijgedragen aan het vormgeven van ons verenigingsblad, DEMO, en heb ik vooral veel kleine creatieve klusjes opgepakt. Daarnaast geef ik, vanuit mijn rol als trainer, ook creatieve (brainstorm)trainingen en huisstijltrainingen.