Utrecht

Functieprofielen Bestuur JDU 2022 – 2023

By 23 april 2022mei 25th, 2022No Comments

Met lede ogen zien wij het einde van ons bestuursjaar naderen. Wij hebben er ontzettend van genoten en zijn nu op zoek naar onze opvolgers om 27 juni in te stemmen op de VerkiezingsAAV. Ben jij politiek geïnteresseerd (of wil je dat worden) en wil je op een laagdrempelige manier de afdeling beter leren kennen? Neem dan een duik in het diepe en meld je aan voor een geweldig bestuursjaar!

Twijfel je of een bestuursfunctie iets voor jou is? Lees dan vooral nog even verder!

Wat doe je als bestuurslid bij de Afdeling Utrecht?
Het afdelingsbestuur van de Jonge Democraten zorgt ervoor dat alles binnen de afdeling soepel verloopt. Verderop in dit bericht staan de zeven functieprofielen van de verkiesbare functies. Alle functies geven onderaan een tijdsindicatie voor hoeveel uur je gemiddeld per week bezig bent met je functie.

Welke functies staan open?
We zoeken een volledig zevenkoppig bestuur, de keuze is dus reuze! Dat betekent dat de volgende vacatures open staan:
– Voorzitter
– Algemeen Secretaris
– Penningmeester
– Bestuurslid Organisatie & Internationaal
– Bestuurslid Politiek & Pers
– Bestuurslid Promotie & Campagne
– Bestuurslid Werkgroepen
Hier kun je de uitgebreide functieprofielen downloaden. Neem deze vooral even door.

Meer weten?
Stuur een mailtje naar Maartje (secretaris.utrecht@jongedemocraten.nl) of benader een van de bestuursleden. Ook organiseren we spoedig een bestuursinteressemoment en maken we een appgroep aan met alle geïnteresseerden. Kom vooral even langs als je nieuwsgierig bent; je zit nog nergens aan vast 🙂

Weet je al zeker dat je je wilt kandideren?
Vul dan het kandidaatstellingsformulier in en mail het naar secretaris.utrecht@jongedemocraten.nl. Na je aanmelding zal er een gesprek volgen met de orientatiecommissie. Officieel kun je je tot aanvang van de AAV van 27 juni aanmelden, maar wij raden je ten zeerste aan om minstens 3 weken van te voren te solliciteren (dus vóór 6 juni), dan heeft de orientatiecommissie voldoende tijd om een gesprek in te plannen. Het hebben van een gesprek met deze commissie is niet alleen ontzettend fijn voor jezelf als voorbereiding op je bestuursjaar, maar ook voor de afdeling.