#

Wat is nu écht duurzaam voedsel? -

Datum: 25 april 2016 | Tijd: 20:00 - 22:00 | Locatie: The Florin: Nobelstraat 2, Utrecht

Wat is nou echt duurzaam voedsel?

Daar gaan we het met onder andere Peter Oosterveer over hebben. De rest van de gasten komen zo snel mogelijk online! Hou deze datum vast!

Is lokaal geproduceerd voedsel beter voor het milieu? Welke producten hebben zo’n grote impact dat het beter is deze te laten staan? Samen met onze gasten hopen we een duidelijk antwoord op dit soort vragen te vinden.

Peter Oosterveer is hoogleraar aan de Wageningen Universiteit en gespecialiseerd in globalisatie en duurzame voedsel productie en consumptie. Zijn voornaamste expertise ligt in het gebied van global public en private governance met betrekking tot duurzaamheid. Hij kijkt hierbij ook naar het labelen en certificeren van voedsel. Daarnaast zal een gast uit de private sector aanwezig die binnenkort bekend wordt gemaakt!

Wil je graag iets leren over duurzame voeding? Dan zien we je maandag 27 april!

------------------------------------------------------------------------------

Tijdens de inloop zijn we aan de bar te vinden. De zaal waar de activiteit is, is links via een klapdeur de trap op en dan de eerste verdieping. De avond is zoals gebruikelijk gratis en voor iedereen toegankelijk.

Inloop: 19.30-20.00
Activiteit: 20.00-22.00
Borrel: 22.00-Sluit


« terug naar de agenda