#

Training: JD-toekomstvisie op Nederland in 2040 -

Datum: 26 november 2014 | Tijd: 20:00 - 23:59 | Locatie: De 4 Heeren St. Annastraat 259, 6525 GR Nijmegen

De Jonge Democraten is altijd een vooruitstrevende partij geweest met een duidelijke toekomstvisie. Op veel gebieden liep de JD altijd voorop, zoals in de discussie over de QALY, of over de pensioenherzieningen. Veel van deze punten lijken in de nabije toekomst echter behaald te worden. Het wordt dus tijd dat we als JD weer vooruit gaan kijken. Daarom gaan we deze avond een kijkje nemen in het Nederland van 2040.

Dirkjan Tijs (Voorzitter van de JD) en Hanna Hekkert (Secretaris Politiek van de JD) zullen ons op woensdag 26 november een bezoekje brengen. Zij zullen ons een training geven, gericht op de de JD-toekomstvisie op Nederland in 2040. Hoe willen we dat Nederland er dan uit gaat zien? Hoe willen we dat voor elkaar krijgen? Wat moet er veranderen om dat te bereiken? We zullen alle portefeuilles afgaan, om te bedenken wat wij het ideaal beeld vinden op het gebied van deze portefeuilles, en wat we juist niet willen en moeten proberen te voorkomen.

Het doel van de avond is er dus op gericht om met onze afdeling een toekomstvisie voor Nederland te bedenken en er goed bij stil te staan wat we willen veranderen en voorkomen in de toekomst. Met onze visie hopen we een bijdragen te kunnen leveren aan de landelijke toekomstvisie van de JD, zodat we ons weer hard kunnen maken voor een beter Nederland! Kom jij ons helpen de toekomst te verbeteren?


« terug naar de agenda