#

The Voice of JD! -

Datum: 15 juni 2012 | Tijd: 18:00 - 23:59 | Locatie: Bierkade 13, Den Haag (vlakbij HS)

The Voice of JD!

 (+ inluiding zomerreces)

Zoals aangekondigd op afgelopen voorjaarscongres, wil Leiden- Haaglanden zich graag inzetten voor een officieel lied der Jonge Democraten. Daarom organiseren wij op vrijdag 15 juni 2012 een spetterende editie van: The Voice of JD! Op deze avond zullen alle inzendingen voor JD-liederen worden gepresenteerd. Daarna zullen we het mooiste lied kiezen!

Gaan we voor een knallende meezinger zoals “Hand in hand, Democraaaaaaten!”? Of toch voor iets meer high brow dat inspeelt op onze politieke inslag?

En wie krijgt de eeuwige roem? Is dit een onontdekt muzikaal talent uit Leiden- Haaglanden, de creatieve geest van het bestuur van JD Amsterdam? Of wordt het toch een onvervalste carnavalskraker van JD Brabant?

Uiteraard hebben we voor de winnaar een hele bijzondere prijs. Naast eeuwige roem, eer, een hoop complimenten bieden wij:

 een ongekend breed gesteund congresvoorstel aan op het najaarscongres, ingediend door alle aanwezigen op de activiteit 15 juni, waarbij voorgedragen wordt zijn of haar inzending het officiële verenigingslied te maken van de Jonge Democraten*! En een cadeautje.

Spelregels:

  • Elk individueel  JD-lid kan een voorstel doen voor een verenigingslied. In het bijzonder moedigen wij afdelingen aan om zich in te spannen voor een lied en deze kans op ongekende roem niet aan hun neus voorbij te laten gaan.
  • Er moet zowel over de tekst en de melodie zijn nagedacht, maar alleen de tekst hoeft origineel te zijn. Dit betekent dat je een bestaande melodie mag gebruiken, maar dat je er ook één mag componeren. Tekst is niet noodzakelijk uiteraard, maar dan is een originele compositie wel vereist.
  • Inzendingen moeten binnen zijn op maandag 11 juni 2012
  • Je moet aanwezig zijn, of een afgevaardigde sturen, om het lied te presenteren

Tijdens deze avond zal een vakkundige jury zich uitspreken over de inzendingen. De uiteindelijke verkiezing zal plaatsvinden door middel van een getrapt systeem waarbij een puntenverdeling kan worden gegeven.

 Voor de activiteit is er de mogelijkheid om te BBQ-en.  Aanmelden is hiervoor verplicht en kan door middel van deze link. Bij slecht weer zal de BBQ niet doorgaan, houd hier rekening mee. Wanneer je je wel aanmeldt, maar onverhoopt niet kan komen: geef dit dan door!

Het indienen van een voorstel kan door middel van deze link. Hier hoeft alleen de tekst te worden ingestuurd en audiovisuele benodigdheden. Er is een microfoon, beamer en een geluidsinstallatie aanwezig op de locatie. Bij andere wensen zullen we contact opnemen.

 

Na afloop is uiteraard een gezellig feestje met een bierprijs van 1,50. Slaapplaatsen kunnen worden aangevraagd bij het bestuur van Leiden-Haaglanden. Zij zullen er alles voor doen een droog en warm onderkomen te verzorgen.

Programma:

18.00 Barbecue aan de bierkade

20:00 The Voice of JD

23:00-02:00 Feestje!

Overige informatie:

*Aanwezigheid bij deze activiteit betekent een automatische ondertekening van het congresvoorstel, tenzij onvrede hierover van te voren kenbaar is gemaakt.

 


« terug naar de agenda