SuperPINDA


When: dinsdag 14 mei 2013 20:00 - 22:00
Where: Pleintheater, Sajetplein 39, Amsterdam

De laatste PINDA van het jaar is zoals altijd een spetterende Superpinda, met deze keer Kay van de Linde in de hoofdrol! Kay van der Linde is een doorgewinterde spindoctor, met veel ervaring in persstrategie, imago- en reputatie management en politieke campagnes. Hij werkte lang in de VS en was betrokken bij de campagnes van Walter Mondale, Al Gore en Rudy Giuliani. In Nederland adviseerde hij onder meer Pim Fortuyn en Rita Verdonk.
 
Op deze Superpinda zal hij aan de hand van een aantal stellingen spreken over zijn eigen ervaringen met het framen van onderwerpen en het spinnen van informatie in de media. Ook zal hij kunnen vertellen waar het mis is gegaan bij Rita Verdonk en de do's and dont's van andere Nederlandse politieke campagnes. Het belooft een zeer interessante avond te worden waarop al jullie vragen beantwoord kunnen worden, dus kom vooral langs! Deze topspreker mag je zeker niet missen. Ook niet leden zijn uiteraard welkom!
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten