Regionaal spoorvervoer en inspraakavond mobiliteitsvisie


When: dinsdag 16 april 2013 20:00 - 23:59
Where: Café de Kroeg, Nieuwstraat 27, Arnhem

Deze avond zal Wouter Saes, Provinciaal Statenlid voor D66 in Gelderland, komen spreken over de ontwikkelingen op het gebied van het spoorvervoer in Gelderland. Het zal in eerste instantie vooral gaan over het opnieuw in leven blazen van regionale spoorverbindingen met Duitsland, zoals de lijn Arnhem-Oberhausen en de lijn Nijmegen-Kleve. Natuurlijk is er ook ruimte om Wouter te bevragen over alle andere spooronderwerpen die momenteel in de regio spelen, bijvoorbeeld over hoe het staat met de plannen voor het aansluiten van Arnhem en Nijmegen op het nachtnet.

Wouter Saes begint rond 20.15 omdat daarvoor voor het eerst een Arnhems raadskwartiertje wordt georganiseerd. Yvonne van Hamersveld, raadslid van D66 Arnhem komt vanaf 19.45 in het kort vertellen wat er momenteel allemaal in de Arnhemse politiek speelt. Er is ook tijd ingeruimd om de mobiliteitsvisie te bespreken nadat Wouter Saes klaar is. Dit omdat tijdens de vorige afdelingsvergadering een duidelijke wens van diverse leden was om dit nog eens uitgebreider te bespreken. Aan de hand van de extra input die hier uit voort komt zal, indien nodig, een vernieuwde versie van de mobiliteitsvisie aan de afdelingsvergadering op 24 april worden voorgelegd.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

De baantjescarrousel van Forum voor Democratie

De baantjescarrousel van Forum voor Democratie Hoe Baudet en de zijnen nog veel kunnen leren van het ‘partijkartel’ Door Kevin Brongers Jong Forum voor Democratie (JFvD) is een parodie op een poli...

Lees meer...

maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
dinsdag 28 november 20:00
Legale wiet - Groningen
woensdag 29 november 20:00
Ruimte Rechten - Rotterdam
woensdag 29 november 20:00
Discussie-avond 'vrouwen in de politiek' (Vrouwen in de politiek: waarom zijn het er zo weinig en hoe worden het er meer?) - Friesland
donderdag 30 november 19:30
Campagnebrainstorm - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten