Regionaal spoorvervoer en inspraakavond mobiliteitsvisie


When: dinsdag 16 april 2013 20:00 - 23:59
Where: Café de Kroeg, Nieuwstraat 27, Arnhem

Deze avond zal Wouter Saes, Provinciaal Statenlid voor D66 in Gelderland, komen spreken over de ontwikkelingen op het gebied van het spoorvervoer in Gelderland. Het zal in eerste instantie vooral gaan over het opnieuw in leven blazen van regionale spoorverbindingen met Duitsland, zoals de lijn Arnhem-Oberhausen en de lijn Nijmegen-Kleve. Natuurlijk is er ook ruimte om Wouter te bevragen over alle andere spooronderwerpen die momenteel in de regio spelen, bijvoorbeeld over hoe het staat met de plannen voor het aansluiten van Arnhem en Nijmegen op het nachtnet.

Wouter Saes begint rond 20.15 omdat daarvoor voor het eerst een Arnhems raadskwartiertje wordt georganiseerd. Yvonne van Hamersveld, raadslid van D66 Arnhem komt vanaf 19.45 in het kort vertellen wat er momenteel allemaal in de Arnhemse politiek speelt. Er is ook tijd ingeruimd om de mobiliteitsvisie te bespreken nadat Wouter Saes klaar is. Dit omdat tijdens de vorige afdelingsvergadering een duidelijke wens van diverse leden was om dit nog eens uitgebreider te bespreken. Aan de hand van de extra input die hier uit voort komt zal, indien nodig, een vernieuwde versie van de mobiliteitsvisie aan de afdelingsvergadering op 24 april worden voorgelegd.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten