Politieke avond: aardgaswinning in Groningen


When: donderdag 28 maart 2013 19:30 - 22:00
Where: Café Wolthoorn & Co, turftorenstraat 6

Donderdag 28 maart organiseren we een politiek inhoudelijke avond over de aardgaswinning in Groningen en de problemen die hier bij komen kijken. Tijdens het Politiek Café op 26 februari is dit onderwerp al aan bod gekomen, maar gezien de actualiteit, de omvang van de problematiek en het feit dat het zich in onze achtertuin afspeelt leek het ons een goed idee om nog wat dieper op dit onderwerp in te gaan.

De afgelopen tijd heeft onze provincie regelmatig het nieuws gehaald met meerdere (lichte) aardbevingen. Dat de aardbevingen veroorzaakt worden door de aardgaswinning staat ondertussen vast. De vraag is nu hoe hier mee moet worden omgegaan. Wat weegt zwaarder, het algemeen belang of het individueel balng? Moet de gaskraan worden dichtgedraaid of zou dit niet evenredig zijn aan enorme financiële kosten die hiermee gepaard gaan? Over deze vraagstukken en meer gaan we het tijdens deze avond hebben met onder andere D66-er Piet de Vey Mestdagh, lid van de Gedeputeerde Staten. Dus wil je meer te weten komen over dit onderwerp of heb je een goede vraag voor een van de sprekers, kom dan vooral langs!

Kijk voor meer informatie ook op facebook!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

woensdag 24 mei 19:30
Politieke Afdelingsvergadering - Rotterdam
woensdag 24 mei 20:00
Excursie ASML - Brabant
woensdag 24 mei 20:00
Bestuursinteresseborrel - Utrecht
donderdag 25 mei 20:00
Formatiespel in Hoorn - Amsterdam
zaterdag 27 mei 20:00
Bestuur Interesse Borrel Sessie (BIBS) - Landelijk
maandag 29 mei 20:00
Wat is er terecht gekomen van de millenniumdoelen? - Utrecht
dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten