Politieke avond: aardgaswinning in Groningen


When: donderdag 28 maart 2013 19:30 - 22:00
Where: Café Wolthoorn & Co, turftorenstraat 6

Donderdag 28 maart organiseren we een politiek inhoudelijke avond over de aardgaswinning in Groningen en de problemen die hier bij komen kijken. Tijdens het Politiek Café op 26 februari is dit onderwerp al aan bod gekomen, maar gezien de actualiteit, de omvang van de problematiek en het feit dat het zich in onze achtertuin afspeelt leek het ons een goed idee om nog wat dieper op dit onderwerp in te gaan.

De afgelopen tijd heeft onze provincie regelmatig het nieuws gehaald met meerdere (lichte) aardbevingen. Dat de aardbevingen veroorzaakt worden door de aardgaswinning staat ondertussen vast. De vraag is nu hoe hier mee moet worden omgegaan. Wat weegt zwaarder, het algemeen belang of het individueel balng? Moet de gaskraan worden dichtgedraaid of zou dit niet evenredig zijn aan enorme financiële kosten die hiermee gepaard gaan? Over deze vraagstukken en meer gaan we het tijdens deze avond hebben met onder andere D66-er Piet de Vey Mestdagh, lid van de Gedeputeerde Staten. Dus wil je meer te weten komen over dit onderwerp of heb je een goede vraag voor een van de sprekers, kom dan vooral langs!

Kijk voor meer informatie ook op facebook!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten