Politieke avond: aardgaswinning in Groningen


When: donderdag 28 maart 2013 19:30 - 22:00
Where: Café Wolthoorn & Co, turftorenstraat 6

Donderdag 28 maart organiseren we een politiek inhoudelijke avond over de aardgaswinning in Groningen en de problemen die hier bij komen kijken. Tijdens het Politiek Café op 26 februari is dit onderwerp al aan bod gekomen, maar gezien de actualiteit, de omvang van de problematiek en het feit dat het zich in onze achtertuin afspeelt leek het ons een goed idee om nog wat dieper op dit onderwerp in te gaan.

De afgelopen tijd heeft onze provincie regelmatig het nieuws gehaald met meerdere (lichte) aardbevingen. Dat de aardbevingen veroorzaakt worden door de aardgaswinning staat ondertussen vast. De vraag is nu hoe hier mee moet worden omgegaan. Wat weegt zwaarder, het algemeen belang of het individueel balng? Moet de gaskraan worden dichtgedraaid of zou dit niet evenredig zijn aan enorme financiële kosten die hiermee gepaard gaan? Over deze vraagstukken en meer gaan we het tijdens deze avond hebben met onder andere D66-er Piet de Vey Mestdagh, lid van de Gedeputeerde Staten. Dus wil je meer te weten komen over dit onderwerp of heb je een goede vraag voor een van de sprekers, kom dan vooral langs!

Kijk voor meer informatie ook op facebook!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
dinsdag 28 november 20:00
Legale wiet - Groningen
woensdag 29 november 20:00
Ruimte Rechten - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten