PJO Zaalvoetbaltoernooi voor het goede doel


When: vrijdag 11 april 2014 21:00 - 23:00
Where: Hal 1c USC, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

Ben jij er trots op om een JD’er te zijn? Durf jij dat ook op een apolitieke manier  te laten zien? Dat kan! Op vrijdagavond 11 april gaan de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen, DWARS Nijmegen en JOVD Rijk van Nijmegen de strijd aan met de JD tijdens de RAG-week in een zaalvoetbaltoernooi voor het goede doel. Wij zoeken dus fanatieke en sportieve JD’ers die onze eer willen verdedigen tegen de andere PJO’s.

 Dit zaalvoetbaltoernooi is een iniatief van Mike Joosten, promotieteam lid van de JD. De volledige opbrengst van dit toernooi gaat naar een goed doel van de RAG-week. Welk doel dan? Dat bepaalt de winnaar natuurlijk! Voor slechts 5 euro kan je meespelen. Wil je ook mee doen? Stuur dan even een e-mail naar melvin.adjiembaks@jongedemocraten.nl en neem op 11 april sportkleding, sportschoenen, water/sportdrank, winnaarsmentaliteit en 5 euro contant mee. Kan of wil je niet meedoen om wat voor reden dan ook? Kom dan gewoon gezellig ons JD team aanmoedigen en voel je vrij om bijdrage mee te nemen voor het goede doel.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

woensdag 20 september 20:00
Post-Prinsjesdag-Praatjes - Brabant
vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 22 september 17:00
Twinning naar Berlijn! - Amsterdam
maandag 25 september 19:45
Springen met Progressievelingen - Arnhem-Nijmegen
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten