PJO Zaalvoetbaltoernooi voor het goede doel


When: vrijdag 11 april 2014 21:00 - 23:00
Where: Hal 1c USC, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

Ben jij er trots op om een JD’er te zijn? Durf jij dat ook op een apolitieke manier  te laten zien? Dat kan! Op vrijdagavond 11 april gaan de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen, DWARS Nijmegen en JOVD Rijk van Nijmegen de strijd aan met de JD tijdens de RAG-week in een zaalvoetbaltoernooi voor het goede doel. Wij zoeken dus fanatieke en sportieve JD’ers die onze eer willen verdedigen tegen de andere PJO’s.

 Dit zaalvoetbaltoernooi is een iniatief van Mike Joosten, promotieteam lid van de JD. De volledige opbrengst van dit toernooi gaat naar een goed doel van de RAG-week. Welk doel dan? Dat bepaalt de winnaar natuurlijk! Voor slechts 5 euro kan je meespelen. Wil je ook mee doen? Stuur dan even een e-mail naar melvin.adjiembaks@jongedemocraten.nl en neem op 11 april sportkleding, sportschoenen, water/sportdrank, winnaarsmentaliteit en 5 euro contant mee. Kan of wil je niet meedoen om wat voor reden dan ook? Kom dan gewoon gezellig ons JD team aanmoedigen en voel je vrij om bijdrage mee te nemen voor het goede doel.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten