PJO Politieke Pubquiz


When: dinsdag 04 september 2012 20:30 - 23:59
Where: Café TOUT, Grotestraat 6, Nijmegen

Samen met de JOVD, DWARS, ChristenUnie, CDJA en de Jonge Socialisten (onder voorbehoud) zullen wij als Jonge Democraten het einde van de zomervakantie inluiden met de altijd gezellige politieke pubquiz. Altijd al eens laten zien hoeveel je van politiek weet, of wil je hier eens van proeven? Zorg dan dat je deze avond niet mist. Uiteraard is er een spetterende prijs voor het winnende team, en sluiten we af met een borrel.

Deze pubquiz hebben wij speciaal georganiseerd om de nieuwe studenten kennis te laten maken met de politieke jongeren organisaties (PJO's). Zo kan je op een laagdrempelige manier kennis willen maken met de JD of een andere PJO. Ben je net gestart met je studie in de regio? Dan ben je zeker van harte welkom, samen met eventuele introducés.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
dinsdag 28 november 20:00
Legale wiet - Groningen
woensdag 29 november 20:00
Ruimte Rechten - Rotterdam
woensdag 29 november 20:00
Discussie-avond 'vrouwen in de politiek' (Vrouwen in de politiek: waarom zijn het er zo weinig en hoe worden het er meer?) - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten