PJO-Battle over Ontwikkelingssamenwerking + Kerstborrel na afloop


When: woensdag 19 december 2012 20:00 - 23:59
Where: Café de Verdieping, Platenmakersstraat 3, Nijmegen

Let op: dit is een alternatieve locatie!

We hebben al een tijd lang niet meer de degens gekruist met onze collega PJO's in de regio Arnhem en Nijmegen maar op deze laatste activiteit voor de Kerstvakantie zullen we elkaar het vuur aan de schenen leggen waarna we allemaal onder het mom 'Vrede op Aarde' met elkaar de Kerstvakantie gaan inluiden.
 
Deze PJO-Battle zal gaan over Ontwikkelingssamenwerking. Het huidige Kabinet-Rutte II bezuinigd 1 miljard op Ontwikkelingssamenwerking en er wordt geschoven met de steungelden naar humanitaire en vredesmissies. Dit is vooral een wens van de VVD en in het vorige Kabinet van de PVV. Maar in hoeverre is ontwikkelingssamenwerking effectief en zou de overheid daar een rol bij moeten spelen? Op deze avond zal een GroenLinkser met een VVD'er in debat gaan (namen worden zsm bekend gemaakt) en achteraf zal SaraKinsbergen, die onderzoek doet naar de effectiviteit van door de burger opgezette ontwikkelingssamenwerking, reflecteren over de noodzaak van de overheid om te helpen bij ontwikkelingssamenwerking. Achteraf zullen wij natuurlijk met elkaar in debat gaan, gevolgd door een Kerstborrel. Kom allemaal en verdedig de JD eer tegenover de andere PJO's!
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten