PJO-Battle over Ontwikkelingssamenwerking + Kerstborrel na afloop


When: woensdag 19 december 2012 20:00 - 23:59
Where: Café de Verdieping, Platenmakersstraat 3, Nijmegen

Let op: dit is een alternatieve locatie!

We hebben al een tijd lang niet meer de degens gekruist met onze collega PJO's in de regio Arnhem en Nijmegen maar op deze laatste activiteit voor de Kerstvakantie zullen we elkaar het vuur aan de schenen leggen waarna we allemaal onder het mom 'Vrede op Aarde' met elkaar de Kerstvakantie gaan inluiden.
 
Deze PJO-Battle zal gaan over Ontwikkelingssamenwerking. Het huidige Kabinet-Rutte II bezuinigd 1 miljard op Ontwikkelingssamenwerking en er wordt geschoven met de steungelden naar humanitaire en vredesmissies. Dit is vooral een wens van de VVD en in het vorige Kabinet van de PVV. Maar in hoeverre is ontwikkelingssamenwerking effectief en zou de overheid daar een rol bij moeten spelen? Op deze avond zal een GroenLinkser met een VVD'er in debat gaan (namen worden zsm bekend gemaakt) en achteraf zal SaraKinsbergen, die onderzoek doet naar de effectiviteit van door de burger opgezette ontwikkelingssamenwerking, reflecteren over de noodzaak van de overheid om te helpen bij ontwikkelingssamenwerking. Achteraf zullen wij natuurlijk met elkaar in debat gaan, gevolgd door een Kerstborrel. Kom allemaal en verdedig de JD eer tegenover de andere PJO's!
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten