PINDA - Jeugdwerkeloosheid


When: dinsdag 10 september 2013 20:00 - 22:00
Where: P96, Prinsengracht 96, Amsterdam

De jonge, ambitieuze JD'er leeft in roerige tijden. Met een jeugdwerkloosheidscijfer van bijna zestien procent worden de recordniveaus van de jaren tachtig benaderd, terwijl het einde van de stijging nog niet in zicht is. 
Inmiddels heeft de Europese Unie € 8 miljard vrijgemaakt om landen met een extreem hoge jeugdwerkloosheid te ondersteunen in de bestrijding ervan.

Hoewel Nederland nog niet in de 'Spaanse zone' verkeert, wordt er naar maanden stilte eindelijk gewerkt aan een actieplan met een investeringspakket van € 600 miljoen ter bestrijding van de jeugdwerkloosheid. 

De Jonge Democraten Amsterdam zullen op dinsdag 10 september over de effectiviteit van deze maatregelen discussiëren. In een debat met politici, vakbondsleden en academici willen we te weten komen wat de oorzaak is van de hoge jeugdwerkloosheid en welke oplossingen er voorhand zijn.

Al met al beloofd deze eerste PINDA van het jaar zeer interessant en relevant te worden, die je dan ook zeker niet mag missen!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten