Pest D66 Christenen? Met Ewout Klei en SGPJ Voorzitter Jan-Willem Kranendonk + Nieuwe leden halfuurtje


When: dinsdag 21 mei 2013 20:00 - 23:59
Where: Café De Kroeg, Nieuwstraat 27, Arnhem

De Christelijke politiek in Nederland. Ooit oppermachtig en vormden ze een onbreekbare meerderheid, maar momenteel bezitten ze maar 21 zetels in onze Tweede Kamer. Dit heeft er toe geleid dat veel gevoelige zaken zoals het verbod op Godslastering en de wet op de zondagsrust nu geschrapt kunnen worden door de progressievere partijen in ons parlement. Trouw columnist Hans Goslinga heeft D66 er daarom meermaals van beschuldigd dat zij doen aan Christenpesten. D66 zou volgens hem van God los zijn. Is dat wel zo?

Op deze avond gaan we hier de discussie aan met D66'er Ewout Klei. Hij schrijft momenteel een boek over het einde van de Christelijke politiek en heeft veel expertise over dit onderwerp in huis. Zijn tegenspreker zal Jan-Willem Kranendonk zijn. De recentelijke verkozen voorzitter van de grootste politieke jongerenorganisatie: SGPJ.  Dit zal voor wat vuurwerk zorgen, dus zorg dat je er bij bent!
 
Nieuwe leden halfuurtje

Ben je net lid of denk je erover om lid te worden van de Jonge Democraten en onze mooie afdeling Arnhem-Nijmegen? Kom dan naar het Nieuwe Leden Halfuurtje op 21 of 22 mei! Voordat de activiteit om 20.00u begint, heb je de mogelijkheid om eerst even rustig kennis te maken met de bestuursleden van de afdeling. Het moment om alles te vragen wat je maar wil weten. Dus kom langs!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
donderdag 14 september 19:30
Overdracht AAV - Amsterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten