#

Pest D66 Christenen? Met Ewout Klei en SGPJ Voorzitter Jan-Willem Kranendonk + Nieuwe leden halfuurtje -

Datum: 21 mei 2013 | Tijd: 20:00 - 23:59 | Locatie: Café De Kroeg, Nieuwstraat 27, Arnhem

De Christelijke politiek in Nederland. Ooit oppermachtig en vormden ze een onbreekbare meerderheid, maar momenteel bezitten ze maar 21 zetels in onze Tweede Kamer. Dit heeft er toe geleid dat veel gevoelige zaken zoals het verbod op Godslastering en de wet op de zondagsrust nu geschrapt kunnen worden door de progressievere partijen in ons parlement. Trouw columnist Hans Goslinga heeft D66 er daarom meermaals van beschuldigd dat zij doen aan Christenpesten. D66 zou volgens hem van God los zijn. Is dat wel zo?

Op deze avond gaan we hier de discussie aan met D66'er Ewout Klei. Hij schrijft momenteel een boek over het einde van de Christelijke politiek en heeft veel expertise over dit onderwerp in huis. Zijn tegenspreker zal Jan-Willem Kranendonk zijn. De recentelijke verkozen voorzitter van de grootste politieke jongerenorganisatie: SGPJ.  Dit zal voor wat vuurwerk zorgen, dus zorg dat je er bij bent!
 
Nieuwe leden halfuurtje

Ben je net lid of denk je erover om lid te worden van de Jonge Democraten en onze mooie afdeling Arnhem-Nijmegen? Kom dan naar het Nieuwe Leden Halfuurtje op 21 of 22 mei! Voordat de activiteit om 20.00u begint, heb je de mogelijkheid om eerst even rustig kennis te maken met de bestuursleden van de afdeling. Het moment om alles te vragen wat je maar wil weten. Dus kom langs!


« terug naar de agenda