Pest D66 Christenen? Met Ewout Klei en SGPJ Voorzitter Jan-Willem Kranendonk + Nieuwe leden halfuurtje


When: dinsdag 21 mei 2013 20:00 - 23:59
Where: Café De Kroeg, Nieuwstraat 27, Arnhem

De Christelijke politiek in Nederland. Ooit oppermachtig en vormden ze een onbreekbare meerderheid, maar momenteel bezitten ze maar 21 zetels in onze Tweede Kamer. Dit heeft er toe geleid dat veel gevoelige zaken zoals het verbod op Godslastering en de wet op de zondagsrust nu geschrapt kunnen worden door de progressievere partijen in ons parlement. Trouw columnist Hans Goslinga heeft D66 er daarom meermaals van beschuldigd dat zij doen aan Christenpesten. D66 zou volgens hem van God los zijn. Is dat wel zo?

Op deze avond gaan we hier de discussie aan met D66'er Ewout Klei. Hij schrijft momenteel een boek over het einde van de Christelijke politiek en heeft veel expertise over dit onderwerp in huis. Zijn tegenspreker zal Jan-Willem Kranendonk zijn. De recentelijke verkozen voorzitter van de grootste politieke jongerenorganisatie: SGPJ.  Dit zal voor wat vuurwerk zorgen, dus zorg dat je er bij bent!
 
Nieuwe leden halfuurtje

Ben je net lid of denk je erover om lid te worden van de Jonge Democraten en onze mooie afdeling Arnhem-Nijmegen? Kom dan naar het Nieuwe Leden Halfuurtje op 21 of 22 mei! Voordat de activiteit om 20.00u begint, heb je de mogelijkheid om eerst even rustig kennis te maken met de bestuursleden van de afdeling. Het moment om alles te vragen wat je maar wil weten. Dus kom langs!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten