Pauw & Witteman: een bezoek aan de uitzending!


When: dinsdag 14 mei 2013 20:00 - 23:59
Where: MediaCafé Westergasfabriek, Pazzanistraat 21, Amsterdam

Als leden van een  Politieke Jongerenorganisatie hebben we allemaal een bijzondere passie voor politiek en actualiteit. Je studeert waarschijnlijk politicologie, bestuurskunde, rechten of geschiedenis om te leren hoe belangrijke politieke beslissingen in de wereld tot stand komen. Maar of je nou wel of niet één van die studies doet, we lezen of kijken allemaal haast iedere dag het nieuws om op de hoogte te blijven van de actualiteit. Pauw & Witteman is een dagelijks praatprogramma waarin de politiek en actualiteit van het moment wordt besproken door allerlei prominente gasten. Hoog tijd dus dat wij een uitzending gaan bezoeken om te kijken hoe het er aan toe gaat tijdens zo’n uitzending!

We worden verwacht om 21.30u in het MediaCafé van de Westergasfabriek waar we een gratis welkomstdrankje ontvangen. Voorafgaand aan de uitzending ontvangen we een formulier met daarop de vermelding van de actuele gasten en worden we gevraagd om vragen aan Jeroen Pauw en Paul Witteman of de actuele gasten te noteren. Een aantal van die vragen zullen vooraf aan uitzending in de studio door Jeroen en Paul behandeld worden. De leukste vraag van die avond wordt beloond met een VARA goodiebag!

We kunnen met maximaal 15 personen (mits er 3 auto’s beschikbaar zijn) de uitzending bezoeken. Rick & Melvin zorgen beiden voor een auto, maar we zoeken nog een 3e bestuurder met auto die ook 4 mensen kan meenemen! Om op tijd aanwezig te zijn in het MediaCafé van de Westergasfabriek in Amsterdam zullen we uiterlijk 20.00u gezamenlijk moeten vertrekken vanaf Centraal Station Nijmegen. De uitzending begint om 23:00u en eindigt net voor middernacht. Na de uitzending zullen we zo snel mogelijk weer terugkeren naar Nijmegen, zodat iedereen de volgende ochtend weer fris en fruitig in de collegebanken of op werk kan verschijnen.

Wat moet je nou doen als je mee wilt? Stuur vóór zondag 3 maart een e-mail naar Melvin Adjiembaks (Algemeen Secretaris) via melvin.adjiembaks@jongedemocraten.nl onder vermelding van je volledige naam en vermeldt daarin tevens of je beschikbaar bent om te rijden of niet. Alleen een ontvangen e-mail geldt als ticket naar de uitzending en vol is vol. Natuurlijk gaan mensen die eerder mailen voor. Voorwaarde voor de organisatie van Pauw & Witteman is verder dat je een ID-bewijs meeneemt (paspoort, rijbewijs of ID-kaart). Tot slot vragen we een kleine eigen bijdrage van je door de benzinekosten van iedere bestuurder te delen door het aantal personen dat meereist. De heen- en terugweg tussen Nijmegen en Amsterdam bedragen zo’n 250 km. Met de huidige benzineprijs zal dit gemiddeld zo’n 25 euro kosten per bestuurder, waardoor je erop moet rekenen dat jouw bijdrage ongeveer 5 euro zal zijn. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

donderdag 19 oktober 16:30
Kennismakingsborrel - Landelijk
donderdag 19 oktober 20:00
In gesprek met Tweede Kamerlid Rens Raemakers (D66) - Limburg
maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten