#

Onderwijs - Paul van Meenen -

Datum: 24 juni 2013 | Tijd: 17:30 - 22:30 | Locatie: Tweebaksmarkt 49, Leeuwarden

Beste Democraat,

Onderwijs gaat ons allemaal aan. Iedereen heeft ermee te maken. D66 is bovendien dé onderwijspartij. Al sinds jaar en dag maakt onze partij zich sterk voor het onderwijs. Daarom willen de Jonge Democraten Fryslân en de Statenfractie u graag uitnodigen voor een bijeenkomst over het Fryske Underwiis.

Op maandag 24 juni a.s. komt Kamerlid Paul van Meenen (onderwijs) naar Fryslân.  Op uitnodiging van de Jonge Democraten Fryslân zal hij deze avond met ons mee praten en denken over het onderwijs in Fryslân.

We beginnen de avond om 17.30 uur op het provinciehuis. Onder het genot van een broodje en een soepje zal Paul meedoen in een discussiepanel met Frans Zwarts (directeur University Campus Fryslân), Liesbeth Vos (voorzitter college van bestuur Friesland College), Leendert Klaassen, voorzitter College van Bestuur Stenden Hogeschool, en vertegenwoordigers uit het voortgezet en basisonderwijs

Aan bod komen relevante en actuele onderwerpen uit het noordelijk onderwijs: de relatie onderwijs – bedrijfsleven, krimpbestendige  onderwijskwaliteit en hoe in samenwerking tot oplossingen te komen.

Aanmelden voor dit gedeelte van de avond kan door een e-mail te sturen naar m.vellinga@fryslan.nl.  Soep en broodjes zijn inbegrepen.

Het tweede deel van de avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Irish pub Paddy’s tegenover het provinciehuis. Hier gaat Paul in gesprek met de Jonge (en oudere)  Democraten over ambitie, krimp en jongeren in de maatschappij.

Voor dit deel van de hoeft u zich niet aan te melden.

We hopen u te mogen begroeten op de 24e juni!

Met vriendelijke groet,

Daniël van Nieukerken
Secretaris Scholing en Vorming JD Fryslân

en

Marieke van de Ree
Fractievoorzitter Povinciale Statenfractie


« terug naar de agenda