Naar de Hemel met de JD!


When: maandag 14 september 2015 19:45 - 22:00
Where: Brouwerij de Hemel, Franseplaats 1, 6511 VS Nijmegen

"De Hemel is een levend museum; een huisbrouwerij gevestigd op de begane grond en in de kelders van de Commanderie van Sint Jan. 
Hier brouwen en schenken wij met groot enthousiasme ons ambachtelijke bier en bovendien verwerken wij dit bier tot azijn en mosterd. In de distilleerderij worden ons bier en wijn verwerkt tot whisky, likeur en jenever."Maar hoe gaat dat allemaal nou precies in zijn werk? Hoe maakt men van hop nou zo'n lekkere gouden rakker? Dit is je kans om erachter te komen! De JD neemt je mee op een tripje door de enige echte Nijmeegse bierbrouwerij De Hemel. Hier zullen wij eerst een rondleiding krijgen door de brouwerij, distilleerderij, azijn- en mosterdmakerij en we zullen de rondleiding afsluiten met een Hemelse proeverij! De rondleiding zal om 20.00 uur beginnen en we zullen 21.45 uur eindigen. Uiteraard is er daarna nog genoeg tijd om heerlijk na te borrelen en alle speciaal bieren te proberen in het Hemelse Café.Wat moet je doen om mee te kunnen? Je moet je voor vrijdag 11 september 23.59 uur aanmelden door een mailtje te sturen naar arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl en €5,- overmaken naar NL92 RABO 0151 3547 74 t.n.v. Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen. Er is plek voor 20 man, dus wees er snel bij. Hopelijk tot dan!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten