Lustrum-/kerstdiner


When: woensdag 10 december 2014 17:30 - 23:59
Where: Café De 4 Heeren, Sint Annastraat 259, Nijmegen

2014. Het jaar waarin niet alleen de Jonge Democraten al 30 jaar bestaan, maar ook onze eigen afdeling zijn 5 jarige lustrum viert. Hoe zouden we dit feestelijke jaar beter kunnen afsluiten als afdeling Arnhem-Nijmegen, dan met een groots diner op de plek waar we wekelijks te vinden zijn?
Niet alleen met leden van nu, maar ook met leden van weleer, kijken we tussen de gangen door terug op de afgelopen jaren en misschien werpen we ook wel wat blikken in de toekomst.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar arnhemnijmegen@jd.nl o.v.v. eventuele allergieën en diëten en de keuze voor menu optie A of B (beiden zitten in de bijlages van je uitnodigingsmail).

Ben je JDer en (oud)lid van de afdeling Arnhem-Nijmegen maar heb je geen uitnodiging gehad? Stuur dan ook even een mailtje naar arnhemnijmegen@jd.nl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
dinsdag 28 november 20:00
Legale wiet - Groningen
woensdag 29 november 20:00
Ruimte Rechten - Rotterdam
woensdag 29 november 20:00
Discussie-avond 'vrouwen in de politiek' (Vrouwen in de politiek: waarom zijn het er zo weinig en hoe worden het er meer?) - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten