Legalisering en regulering van drugs


When: dinsdag 25 november 2014 20:00 - 22:00
Where: Huis de Beurs, A-Kerkhof Zuid Zijde 4

Het verbieden of legaliseren van drugs is al jaren een heikel punt in de politieke arena. Drugstoerisme veroorzaakt overlast, maar de wietpas blijkt geen verbetering. Ondertussen wordt Nederland voorbijgestreefd op het gebied van drugsbeleid door landen als Uruguay en zelfs de Verenigde Staten. Met het overlijden van drie festivalbezoekers is ook de discussie over de aanpak van harddrugs weer volop in het nieuws, maar is verbieden of juist reguleren hiervoor de oplossing?

Op dinsdag 25 november organiseert de JD daarom, samen met de JS, het CDJA en de JOVD, een avond die geheel in het teken zal staan van legalisering en regulering van drugs. De avond zal om acht uur starten met voorlichter Derk Jan Hento van Verslavingszorg Noord-Nederland die ons zal uitleggen wat de lichamelijke gevolgen van verschillende soorten drugs kunnen zijn op mensen. Daarnaast zal ook de officier van justitie, Pieter van Rest namens het Openbaar Ministerie Noord Nederland spreken over het reguleren van drugs. 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten