[L-H] Amendementen- en afscheidsavond


When: vrijdag 27 mei 2011 19:30 - 23:59
Where: Landelijk Bureau D66/JD, Hoge Nieuwstraat 26 in Den Haag

Slechts 2 maanden na de vorige Algemene Afdelings Vergadering (AAV) heeft het bestuur besloten om op maandag 30 mei wederom de leden bijeen te roepen voor een AAV. Deze avond staat in het teken van de voorbereiding daarvan, en het afscheid van een aantal bestuursleden.

Zoals jullie ongetwijfeld gelezen hebben in onze nieuwsbrief is de afdeling Leiden - Haaglanden met een Regionaal Politiek Programma (RPP) bezig waarmee we ook regionaal onze stem kunnen laten horen.

Op 27 mei hebben jullie de mogelijkheid de stukken die geschreven zijn door een aantal leden van onze afdeling in te zien en wijzigingen voor te stellen en in discussie te gaan. Mochten je wijzigingen niet overgenomen worden door de schrijver(s) dan is er altijd nog de mogelijkheid tot het indienen van amendementen, deze zullen dan tijdens de AAV op 30 mei behandeld worden. Mocht je naar deze avond willen komen mail dan naar Caroline.folmer@jongedemocratten.nl zodat je de stukken vantevoren kunt doorlezen. Behalve de voorbereiding van ons RPP is er ook de mogelijkheid afscheid te nemen van de aftredende bestuursleden en te bedanken voor de tijd en energie die ze erin gestoken hebben.

Deze activiteit zal plaatsvinden in Den Haag op het Landelijk Bureau van D66/JD op de Hoge Nieuwstraat 26, op loopafstand van Den Haag CS en het Plein. Er is de mogelijkheid om drankjes te kopen, in het kader hiervan willen we vragen bij voorkeur kleingeld mee te nemen, fris kost 0,50 euro, bier/wijn 1,- euro. Inloop is vanaf 19:30, de activiteit zal aanvangen om 20:00. Voor meer informatie kan je mailen naar Caroline.folmer@jongedemocraten.nl

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten