#

[L-H] Amendementen- en afscheidsavond -

Datum: 27 mei 2011 | Tijd: 19:30 - 23:59 | Locatie: Landelijk Bureau D66/JD, Hoge Nieuwstraat 26 in Den Haag

Slechts 2 maanden na de vorige Algemene Afdelings Vergadering (AAV) heeft het bestuur besloten om op maandag 30 mei wederom de leden bijeen te roepen voor een AAV. Deze avond staat in het teken van de voorbereiding daarvan, en het afscheid van een aantal bestuursleden.

Zoals jullie ongetwijfeld gelezen hebben in onze nieuwsbrief is de afdeling Leiden - Haaglanden met een Regionaal Politiek Programma (RPP) bezig waarmee we ook regionaal onze stem kunnen laten horen.

Op 27 mei hebben jullie de mogelijkheid de stukken die geschreven zijn door een aantal leden van onze afdeling in te zien en wijzigingen voor te stellen en in discussie te gaan. Mochten je wijzigingen niet overgenomen worden door de schrijver(s) dan is er altijd nog de mogelijkheid tot het indienen van amendementen, deze zullen dan tijdens de AAV op 30 mei behandeld worden. Mocht je naar deze avond willen komen mail dan naar Caroline.folmer@jongedemocratten.nl zodat je de stukken vantevoren kunt doorlezen. Behalve de voorbereiding van ons RPP is er ook de mogelijkheid afscheid te nemen van de aftredende bestuursleden en te bedanken voor de tijd en energie die ze erin gestoken hebben.

Deze activiteit zal plaatsvinden in Den Haag op het Landelijk Bureau van D66/JD op de Hoge Nieuwstraat 26, op loopafstand van Den Haag CS en het Plein. Er is de mogelijkheid om drankjes te kopen, in het kader hiervan willen we vragen bij voorkeur kleingeld mee te nemen, fris kost 0,50 euro, bier/wijn 1,- euro. Inloop is vanaf 19:30, de activiteit zal aanvangen om 20:00. Voor meer informatie kan je mailen naar Caroline.folmer@jongedemocraten.nl


« terug naar de agenda