[L-H] Amendementen- en afscheidsavond


When: vrijdag 27 mei 2011 19:30 - 23:59
Where: Landelijk Bureau D66/JD, Hoge Nieuwstraat 26 in Den Haag

Slechts 2 maanden na de vorige Algemene Afdelings Vergadering (AAV) heeft het bestuur besloten om op maandag 30 mei wederom de leden bijeen te roepen voor een AAV. Deze avond staat in het teken van de voorbereiding daarvan, en het afscheid van een aantal bestuursleden.

Zoals jullie ongetwijfeld gelezen hebben in onze nieuwsbrief is de afdeling Leiden - Haaglanden met een Regionaal Politiek Programma (RPP) bezig waarmee we ook regionaal onze stem kunnen laten horen.

Op 27 mei hebben jullie de mogelijkheid de stukken die geschreven zijn door een aantal leden van onze afdeling in te zien en wijzigingen voor te stellen en in discussie te gaan. Mochten je wijzigingen niet overgenomen worden door de schrijver(s) dan is er altijd nog de mogelijkheid tot het indienen van amendementen, deze zullen dan tijdens de AAV op 30 mei behandeld worden. Mocht je naar deze avond willen komen mail dan naar Caroline.folmer@jongedemocratten.nl zodat je de stukken vantevoren kunt doorlezen. Behalve de voorbereiding van ons RPP is er ook de mogelijkheid afscheid te nemen van de aftredende bestuursleden en te bedanken voor de tijd en energie die ze erin gestoken hebben.

Deze activiteit zal plaatsvinden in Den Haag op het Landelijk Bureau van D66/JD op de Hoge Nieuwstraat 26, op loopafstand van Den Haag CS en het Plein. Er is de mogelijkheid om drankjes te kopen, in het kader hiervan willen we vragen bij voorkeur kleingeld mee te nemen, fris kost 0,50 euro, bier/wijn 1,- euro. Inloop is vanaf 19:30, de activiteit zal aanvangen om 20:00. Voor meer informatie kan je mailen naar Caroline.folmer@jongedemocraten.nl

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten