#

Kerstdiner JD Arnhem-Nijmegen -

Datum: 18 december 2012 | Tijd: 19:00 - 23:59 | Locatie: Restaurant Dino’s, Korenmarkt 1, Arnhem

Het jaar 2012 was een prachtig jaar, en misschien wel het laatste jaar van de wereld zoals we deze kennen, als we de Maya’s mogen geloven. Mocht de wereld dan toch vergaan, dan willen wij dit met een knaller afsluiten.

Wij willen je daarom uitnodigen voor een vervroegd Kerstdiner in restaurant Dino’s in Arnhem. Voor dit diner wordt 15 euro betaald vanuit de JD-kas en 15 euro door jullie zelf (mocht je op de avond zelf meer eten en drinken om het einde van de wereld te vieren, dan komen de extra kosten boven de 30 euro ook voor je eigen rekening). Het is wel het einde van het jaar/de wereld, dus dress to impress, of op je kerstbest.
 
Wij moeten natuurlijk rekening houden met het aantal mensen in verband met de reservering, dus meldt je zo snel mogelijk aan. Opgeven doe je ten minste vóór 10 december door een mailtje te sturen naar Jonna. Je aanmelding is pas compleet als onze penningmeester Mick het deelname bedrag van € 15 heeft ontvangen op Rabobank rekeningnummer 151354774 ten name van Jonge Democraten Nijmegen te Nijmegen. Dit bedrag dient voor 16 december op onze rekening bijgeschreven te zijn. 
 

 

 


« terug naar de agenda