Kerstdiner JD Arnhem-Nijmegen


When: dinsdag 18 december 2012 19:00 - 23:59
Where: Restaurant Dino’s, Korenmarkt 1, Arnhem

Het jaar 2012 was een prachtig jaar, en misschien wel het laatste jaar van de wereld zoals we deze kennen, als we de Maya’s mogen geloven. Mocht de wereld dan toch vergaan, dan willen wij dit met een knaller afsluiten.

Wij willen je daarom uitnodigen voor een vervroegd Kerstdiner in restaurant Dino’s in Arnhem. Voor dit diner wordt 15 euro betaald vanuit de JD-kas en 15 euro door jullie zelf (mocht je op de avond zelf meer eten en drinken om het einde van de wereld te vieren, dan komen de extra kosten boven de 30 euro ook voor je eigen rekening). Het is wel het einde van het jaar/de wereld, dus dress to impress, of op je kerstbest.
 
Wij moeten natuurlijk rekening houden met het aantal mensen in verband met de reservering, dus meldt je zo snel mogelijk aan. Opgeven doe je ten minste vóór 10 december door een mailtje te sturen naar Jonna. Je aanmelding is pas compleet als onze penningmeester Mick het deelname bedrag van € 15 heeft ontvangen op Rabobank rekeningnummer 151354774 ten name van Jonge Democraten Nijmegen te Nijmegen. Dit bedrag dient voor 16 december op onze rekening bijgeschreven te zijn. 
 

 

 
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

donderdag 31 augustus 20:00
Debattraining D-loquentia I - Groningen
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
woensdag 06 september 19:30
Masterclass Rotterdamse politiek - Rotterdam
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten