Kerstdiner JD Arnhem-Nijmegen


When: dinsdag 18 december 2012 19:00 - 23:59
Where: Restaurant Dino’s, Korenmarkt 1, Arnhem

Het jaar 2012 was een prachtig jaar, en misschien wel het laatste jaar van de wereld zoals we deze kennen, als we de Maya’s mogen geloven. Mocht de wereld dan toch vergaan, dan willen wij dit met een knaller afsluiten.

Wij willen je daarom uitnodigen voor een vervroegd Kerstdiner in restaurant Dino’s in Arnhem. Voor dit diner wordt 15 euro betaald vanuit de JD-kas en 15 euro door jullie zelf (mocht je op de avond zelf meer eten en drinken om het einde van de wereld te vieren, dan komen de extra kosten boven de 30 euro ook voor je eigen rekening). Het is wel het einde van het jaar/de wereld, dus dress to impress, of op je kerstbest.
 
Wij moeten natuurlijk rekening houden met het aantal mensen in verband met de reservering, dus meldt je zo snel mogelijk aan. Opgeven doe je ten minste vóór 10 december door een mailtje te sturen naar Jonna. Je aanmelding is pas compleet als onze penningmeester Mick het deelname bedrag van € 15 heeft ontvangen op Rabobank rekeningnummer 151354774 ten name van Jonge Democraten Nijmegen te Nijmegen. Dit bedrag dient voor 16 december op onze rekening bijgeschreven te zijn. 
 

 

 
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten