Kerstdiner JD Arnhem-Nijmegen


When: dinsdag 18 december 2012 19:00 - 23:59
Where: Restaurant Dino’s, Korenmarkt 1, Arnhem

Het jaar 2012 was een prachtig jaar, en misschien wel het laatste jaar van de wereld zoals we deze kennen, als we de Maya’s mogen geloven. Mocht de wereld dan toch vergaan, dan willen wij dit met een knaller afsluiten.

Wij willen je daarom uitnodigen voor een vervroegd Kerstdiner in restaurant Dino’s in Arnhem. Voor dit diner wordt 15 euro betaald vanuit de JD-kas en 15 euro door jullie zelf (mocht je op de avond zelf meer eten en drinken om het einde van de wereld te vieren, dan komen de extra kosten boven de 30 euro ook voor je eigen rekening). Het is wel het einde van het jaar/de wereld, dus dress to impress, of op je kerstbest.
 
Wij moeten natuurlijk rekening houden met het aantal mensen in verband met de reservering, dus meldt je zo snel mogelijk aan. Opgeven doe je ten minste vóór 10 december door een mailtje te sturen naar Jonna. Je aanmelding is pas compleet als onze penningmeester Mick het deelname bedrag van € 15 heeft ontvangen op Rabobank rekeningnummer 151354774 ten name van Jonge Democraten Nijmegen te Nijmegen. Dit bedrag dient voor 16 december op onze rekening bijgeschreven te zijn. 
 

 

 
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

zaterdag 29 april 13:00
Landelijk Debattoernooi - Landelijk
zaterdag 29 april 13:00
Symposium: Euthanasie voor kinderen - Landelijk
maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten