#

JD Lustrumweekend op Schiermonnikoog -

Datum: 23 mei 2014, 17:00 - 25 mei 2014, 17:00 | Locatie: Schiermonnikoog

Dit jaar bestaat de JD 30 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! JD Groningen & JD Friesland organiseren daarom een weekendtrip naar een van Nederlands mooiste eilanden: Schiermonnikoog!

Het weekend zal in het teken staan van politiek en de samenleving. We zullen in gesprek gaan met lokale politici die ons meer kunnen vertellen over hoe politiek werkt in de hechte samenleving van Schiermonnikoog. Daarnaast zal er een training worden georganiseerd, waarbij we zelf op pad worden gestuurd om te kijken welke maatschappelijke onderwerpen leven onder de eilanders en zullen we een gemeenteraad gaan nabootsen. Verder zullen er verschillende TED Talks worden gegeven, door leden met verborgen passies! 

Verder zal er tijd zijn om naar het strand te gaan en zullen we leuke spellen organiseren. Oja en.. natuurlijk zal er zaterdagavond een geweldig feest zijn, zoals alleen wij in het Noorden dat kunnen! Kortom, een weekendje dat je niet wilt missen.

Ga jij met ons mee naar Schier? Geef je dan op door te mailen naar voorzitter@jdgroningen.nl. De deelnemersbijdrage voor dit weekend is 30 euro inclusief de boot, overnachtingen en maaltijden. Ook mensen van andere afdeling zijn van harte welkom om mee te gaan!


« terug naar de agenda