JD Lustrumweekend op Schiermonnikoog


When: vrijdag 23 mei 2014 17:00 - zondag 25 mei 2014 17:00
Where: Schiermonnikoog

Dit jaar bestaat de JD 30 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! JD Groningen & JD Friesland organiseren daarom een weekendtrip naar een van Nederlands mooiste eilanden: Schiermonnikoog!

Het weekend zal in het teken staan van politiek en de samenleving. We zullen in gesprek gaan met lokale politici die ons meer kunnen vertellen over hoe politiek werkt in de hechte samenleving van Schiermonnikoog. Daarnaast zal er een training worden georganiseerd, waarbij we zelf op pad worden gestuurd om te kijken welke maatschappelijke onderwerpen leven onder de eilanders en zullen we een gemeenteraad gaan nabootsen. Verder zullen er verschillende TED Talks worden gegeven, door leden met verborgen passies! 

Verder zal er tijd zijn om naar het strand te gaan en zullen we leuke spellen organiseren. Oja en.. natuurlijk zal er zaterdagavond een geweldig feest zijn, zoals alleen wij in het Noorden dat kunnen! Kortom, een weekendje dat je niet wilt missen.

Ga jij met ons mee naar Schier? Geef je dan op door te mailen naar voorzitter@jdgroningen.nl. De deelnemersbijdrage voor dit weekend is 30 euro inclusief de boot, overnachtingen en maaltijden. Ook mensen van andere afdeling zijn van harte welkom om mee te gaan!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Dennis van Driel - Zeeuw en Limburger

Ook dit jaar vinden er interviews plaats met alle nieuwgekozen Landelijk Bestuursleden. Het eerste interview is geweest met Dennis van Driel, aankomend Bestuurslid Politiek & Internationaal Doo...

Lees meer...

vrijdag 04 augustus 19:30
Zomerborrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 19:30
Dag van de lokale media - Amsterdam
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten