JD Lustrumweekend op Schiermonnikoog


When: vrijdag 23 mei 2014 17:00 - zondag 25 mei 2014 17:00
Where: Schiermonnikoog

Dit jaar bestaat de JD 30 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! JD Groningen & JD Friesland organiseren daarom een weekendtrip naar een van Nederlands mooiste eilanden: Schiermonnikoog!

Het weekend zal in het teken staan van politiek en de samenleving. We zullen in gesprek gaan met lokale politici die ons meer kunnen vertellen over hoe politiek werkt in de hechte samenleving van Schiermonnikoog. Daarnaast zal er een training worden georganiseerd, waarbij we zelf op pad worden gestuurd om te kijken welke maatschappelijke onderwerpen leven onder de eilanders en zullen we een gemeenteraad gaan nabootsen. Verder zullen er verschillende TED Talks worden gegeven, door leden met verborgen passies! 

Verder zal er tijd zijn om naar het strand te gaan en zullen we leuke spellen organiseren. Oja en.. natuurlijk zal er zaterdagavond een geweldig feest zijn, zoals alleen wij in het Noorden dat kunnen! Kortom, een weekendje dat je niet wilt missen.

Ga jij met ons mee naar Schier? Geef je dan op door te mailen naar voorzitter@jdgroningen.nl. De deelnemersbijdrage voor dit weekend is 30 euro inclusief de boot, overnachtingen en maaltijden. Ook mensen van andere afdeling zijn van harte welkom om mee te gaan!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten