JD Lustrumweekend op Schiermonnikoog


When: vrijdag 23 mei 2014 17:00 - zondag 25 mei 2014 17:00
Where: Schiermonnikoog

Dit jaar bestaat de JD 30 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! JD Groningen & JD Friesland organiseren daarom een weekendtrip naar een van Nederlands mooiste eilanden: Schiermonnikoog!

Het weekend zal in het teken staan van politiek en de samenleving. We zullen in gesprek gaan met lokale politici die ons meer kunnen vertellen over hoe politiek werkt in de hechte samenleving van Schiermonnikoog. Daarnaast zal er een training worden georganiseerd, waarbij we zelf op pad worden gestuurd om te kijken welke maatschappelijke onderwerpen leven onder de eilanders en zullen we een gemeenteraad gaan nabootsen. Verder zullen er verschillende TED Talks worden gegeven, door leden met verborgen passies! 

Verder zal er tijd zijn om naar het strand te gaan en zullen we leuke spellen organiseren. Oja en.. natuurlijk zal er zaterdagavond een geweldig feest zijn, zoals alleen wij in het Noorden dat kunnen! Kortom, een weekendje dat je niet wilt missen.

Ga jij met ons mee naar Schier? Geef je dan op door te mailen naar voorzitter@jdgroningen.nl. De deelnemersbijdrage voor dit weekend is 30 euro inclusief de boot, overnachtingen en maaltijden. Ook mensen van andere afdeling zijn van harte welkom om mee te gaan!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten