Israël-Palestina conflict: Groningen-Jabalya vertelt meer


When: dinsdag 04 december 2012 20:00 - 22:30
Where: Café Wolthoorn & Co. turftorenstraat 6

Dinsdag 4 december organiseren we een activiteit omtrent de problematiek in Israël en Palestina. Israël en Palestina zijn deze dagen erg veel in het nieuws en deze avond biedt een mooie gelegenheid meer over de situatie in de Gazastrook te weten te komen én te leren wat er binnen de gemeente Groningen voor betrekkingen met Palestina zijn.

De JD Groningen mag namelijk afgevaardigden van de Stichting Groningen-Jabalya ontvangen. Deze Stichting onderhoudt de contacten tussen de gemeente Groningen en de gemeente Jabalya in de Gazastrook. Op deze avond zullen wij het hebben over de manier waarop de Stichting steun brengt aan Jabalya en over het doel van de Stichting, namelijk het onderlinge begrip bevorderen tussen de bevolkingen van Groningen en Jabalya. Door middel van samenwerking en een vriendschapsband streeft het een groter draagvlak voor de multiculturele samenleving na.

Vanuit dit specifieke oogpunt zullen wij kijken naar de situatie in de Gazastrook en uiteraard zal ook de zeer actuele Israël-Palestinaproblematiek besproken worden.

Evenement op Facebook

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten