#

Israël-Palestina conflict: Groningen-Jabalya vertelt meer -

Datum: 4 december 2012 | Tijd: 20:00 - 22:30 | Locatie: Café Wolthoorn & Co. turftorenstraat 6

Dinsdag 4 december organiseren we een activiteit omtrent de problematiek in Israël en Palestina. Israël en Palestina zijn deze dagen erg veel in het nieuws en deze avond biedt een mooie gelegenheid meer over de situatie in de Gazastrook te weten te komen én te leren wat er binnen de gemeente Groningen voor betrekkingen met Palestina zijn.

De JD Groningen mag namelijk afgevaardigden van de Stichting Groningen-Jabalya ontvangen. Deze Stichting onderhoudt de contacten tussen de gemeente Groningen en de gemeente Jabalya in de Gazastrook. Op deze avond zullen wij het hebben over de manier waarop de Stichting steun brengt aan Jabalya en over het doel van de Stichting, namelijk het onderlinge begrip bevorderen tussen de bevolkingen van Groningen en Jabalya. Door middel van samenwerking en een vriendschapsband streeft het een groter draagvlak voor de multiculturele samenleving na.

Vanuit dit specifieke oogpunt zullen wij kijken naar de situatie in de Gazastrook en uiteraard zal ook de zeer actuele Israël-Palestinaproblematiek besproken worden.

Evenement op Facebook


« terug naar de agenda