#

Introductiedag -

Datum: 16 september 2012 | Tijd: 13:00 - 19:00 | Locatie: De Heffer, Oudebrugsteeg 7, Amsterdam

Nieuw bij de afdeling? Geinteresseerd in de Jonge Democraten? Kom dan langs bij de introductiedag van de afdeling Amsterdam!

Een goed voornemen om in het nieuwe studiejaar meer politiek betrokken te worden? Begin dan goed met de introductiedag van de Jonge Democraten Amsterdam. Tijdens deze introductiedag laten we de ins en outs van de vereniging zien, we leggen je uit waar die onbegrijpelijke afkortingen zoals PINDA en IETS voor staan en leggen de rest van de vereniging uit. Daarnaast geven wij tijdens deze dag een rondleiding langs onze locaties, zodat je altijd de weg kunt vinden naar onze activiteiten!

Masterclassreeks Politiek V:

Tijdens de introductiedag is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Masterclassreeks. Dit is alweer de vijfde editie van deze populaire Masterclassreeks van de JD Amsterdam! Het belooft wederom een geweldig interessante reeks te worden onder de inspirerende leiding van politici, hoogleraren en andere deskundige docenten. Inschrijven kan op de Introductiedag van de JD Amsterdam op 16 september 2012. Be there! Want VOL=VOL.

Aanmelden voor de introductie kan door een mailtje te sturen naar Malu Pasman op het adres secretaris.amsterdam@jongedemocraten.nl

Voor meer informatie over de Masterclassreeks kun je contact opnemen met Everlyn Liu: everlyn.liu@jongedemocraten.nl


« terug naar de agenda