In gesprek met D66-burgemeester Pieter Smit


When: dinsdag 10 december 2013 20:00 - 22:00
Where: Café Wolthoorn & Co, Turftorenstraat 6

Dinsdag 10 december komt D66-burgemeester van Oldambt, Pieter Smit, naar Groningen om te praten over de bestuurlijke en politieke actualiteiten in de voormalige ‘rode driehoek’. Pieter Smit (1963) werd in 2010 benoemd als eerste burgemeester van de door een fusie ontstane gemeente Oldambt na als leidinggevende bij de politie Haaglanden te hebben gewerkt en wethouder in de gemeente Zoetermeer te zijn geweest.

Ondanks zijn korte carrière als burgemeester heeft Smit al genoeg meegemaakt in Winschoten om meerdere avonden te kunnen vullen! Tijdens de avond zal de enthousiaste burgemeester vertellen over de problemen omtrent de pyromaan uit Winschoten  die hem landelijke bekendheid gaf, de gemeentelijke fusies die momenteel worden doorgevoerd vanuit Den Haag en zijn rol aan waarnemend burgemeester in de Oost-Groningse gemeente Bellingwedde. Zorg dus dat je er bent want het belooft een leuke avond te worden!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten