#

In gesprek met Bob van de Bos: ‘Democraten in oppositie tegen de volkswil?’ -

Datum: 28 juni 2012 | Tijd: 20:00 - 23:59 | Locatie: The Hub, Westerstraat 187, Amsterdam

‘Democraten in oppositie tegen de volkswil?' - Het verleden, heden en toekomst van D66

Na het succes van eerdere bijeenkomsten hebben we Bob van den Bos wederom bereid gevonden om met belangstellenden in gesprek te gaan. Vanuit zijn ruime ervaring binnen D66 zal Bob zijn visie geven op de
actuele politieke situatie en de aanstaande verkiezingen. Ook zal hij ingaan op de geschiedenis van D66 en deze toelichten met anekdotes uit de politieke praktijk. Er is ruime gelegenheid voor discussie.

Dr. Bob van den Bos is politicoloog en politicus. Hij was (vice)partij-voorzitter van D66 en medeoprichter van de Jonge Democraten. Verder was hij namens deze partij lid van de Eerste en Tweede Kamer. Hij was woordvoerder van onder andere Europese en buitenlandse zaken. Tussen 1999 en 2004 was hij namens D66 lid van het Europees Parlement, vanaf 2002 als fractievoorzitter.

Kijk voor meer informatie over Bob van den Bos op www.bobvandenbos.nl

Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om met Bob te borrelen. Toegang is gratis. Drinken is voor eigen rekening.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar Chantal van der Putten: chantalvanderputten@hotmail.com. Vermeld in deze e-mail je naam en woonplaats. Kijk ook op facebook wie er komen


« terug naar de agenda