Het JD Kerstdiner


When: woensdag 18 december 2013 19:00 - 23:59
Where: Vlaams Arsenaal, Arsenaalpoort 18, Nijmegen

De dagen worden kouder. December is weer ingetreden. Dat betekent natuurlijk ook dat we de gezelligheid bij elkaar zoeken met de feestdagen! Tijdens de kerstvakantie zijn er geen JD activiteiten, maar het bestuur wil wel graag met jullie het jaar 2013 ‘afsluiten’ met een heerlijk kerstdiner.

Vorig jaar vond het kerstdiner plaats in Arnhem. Dit jaar gaan we dus met elkaar dineren in Nijmegen. Het bestuur heeft 20 plaatsen gereserveerd in het stijlvolle restaurant: Vlaams Arsenaal. Jullie krijgen een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld voor een prijs van 25 euro per persoon. (excl. drankjes). Natuurlijk is er keuze voor de vlees- en viseter, maar ook voor de vegetariër. Er wordt ook rekening gehouden met mensen met een (noten)allergie. Daarnaast hebben we een kleine vergoeding  van 10 euro per persoon vanuit het afdelingsbudget vrijgemaakt.

Is er een dresscode? Zeker. We verwachten iedereen namelijk in een chique en elegante  outfit. Hoe zorg je dat je er bij bent? Stuur uiterlijk vóór zondag 15 december 18:00u een e-mail naar melvin.adjiembaks@jongedemocraten.nl om een plekje te bemachtigen tijdens het JD kerstdiner. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Tot dan!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

vrijdag 23 juni 18:00
Kader-bedankmoment - Landelijk
zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten