Het JD Kerstdiner


When: woensdag 18 december 2013 19:00 - 23:59
Where: Vlaams Arsenaal, Arsenaalpoort 18, Nijmegen

De dagen worden kouder. December is weer ingetreden. Dat betekent natuurlijk ook dat we de gezelligheid bij elkaar zoeken met de feestdagen! Tijdens de kerstvakantie zijn er geen JD activiteiten, maar het bestuur wil wel graag met jullie het jaar 2013 ‘afsluiten’ met een heerlijk kerstdiner.

Vorig jaar vond het kerstdiner plaats in Arnhem. Dit jaar gaan we dus met elkaar dineren in Nijmegen. Het bestuur heeft 20 plaatsen gereserveerd in het stijlvolle restaurant: Vlaams Arsenaal. Jullie krijgen een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld voor een prijs van 25 euro per persoon. (excl. drankjes). Natuurlijk is er keuze voor de vlees- en viseter, maar ook voor de vegetariër. Er wordt ook rekening gehouden met mensen met een (noten)allergie. Daarnaast hebben we een kleine vergoeding  van 10 euro per persoon vanuit het afdelingsbudget vrijgemaakt.

Is er een dresscode? Zeker. We verwachten iedereen namelijk in een chique en elegante  outfit. Hoe zorg je dat je er bij bent? Stuur uiterlijk vóór zondag 15 december 18:00u een e-mail naar melvin.adjiembaks@jongedemocraten.nl om een plekje te bemachtigen tijdens het JD kerstdiner. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Tot dan!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
dinsdag 28 november 20:00
Legale wiet - Groningen
woensdag 29 november 20:00
Ruimte Rechten - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten