Het JD Kerstdiner


When: woensdag 18 december 2013 19:00 - 23:59
Where: Vlaams Arsenaal, Arsenaalpoort 18, Nijmegen

De dagen worden kouder. December is weer ingetreden. Dat betekent natuurlijk ook dat we de gezelligheid bij elkaar zoeken met de feestdagen! Tijdens de kerstvakantie zijn er geen JD activiteiten, maar het bestuur wil wel graag met jullie het jaar 2013 ‘afsluiten’ met een heerlijk kerstdiner.

Vorig jaar vond het kerstdiner plaats in Arnhem. Dit jaar gaan we dus met elkaar dineren in Nijmegen. Het bestuur heeft 20 plaatsen gereserveerd in het stijlvolle restaurant: Vlaams Arsenaal. Jullie krijgen een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld voor een prijs van 25 euro per persoon. (excl. drankjes). Natuurlijk is er keuze voor de vlees- en viseter, maar ook voor de vegetariër. Er wordt ook rekening gehouden met mensen met een (noten)allergie. Daarnaast hebben we een kleine vergoeding  van 10 euro per persoon vanuit het afdelingsbudget vrijgemaakt.

Is er een dresscode? Zeker. We verwachten iedereen namelijk in een chique en elegante  outfit. Hoe zorg je dat je er bij bent? Stuur uiterlijk vóór zondag 15 december 18:00u een e-mail naar melvin.adjiembaks@jongedemocraten.nl om een plekje te bemachtigen tijdens het JD kerstdiner. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Tot dan!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Denk mee met de JDenktank

De JD heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze schat is echter verdeeld over allemaal verschillende leden. Wil jij jouw kennis en ervaring op een informele manier delen met het Landelijk Bestuu...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
dinsdag 26 september 19:30
Debattraining - Leiden-Haaglanden
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Groningen
woensdag 27 september 20:00
Teamavond - Brabant
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 29 september 20:00
PJO borrel - Limburg
zaterdag 30 september 11:00
Actie voor het sleepnetwetreferendum - Leiden-Haaglanden

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten