#

Het JD Kerstdiner -

Datum: 18 december 2013 | Tijd: 19:00 - 23:59 | Locatie: Vlaams Arsenaal, Arsenaalpoort 18, Nijmegen

De dagen worden kouder. December is weer ingetreden. Dat betekent natuurlijk ook dat we de gezelligheid bij elkaar zoeken met de feestdagen! Tijdens de kerstvakantie zijn er geen JD activiteiten, maar het bestuur wil wel graag met jullie het jaar 2013 ‘afsluiten’ met een heerlijk kerstdiner.

Vorig jaar vond het kerstdiner plaats in Arnhem. Dit jaar gaan we dus met elkaar dineren in Nijmegen. Het bestuur heeft 20 plaatsen gereserveerd in het stijlvolle restaurant: Vlaams Arsenaal. Jullie krijgen een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld voor een prijs van 25 euro per persoon. (excl. drankjes). Natuurlijk is er keuze voor de vlees- en viseter, maar ook voor de vegetariër. Er wordt ook rekening gehouden met mensen met een (noten)allergie. Daarnaast hebben we een kleine vergoeding  van 10 euro per persoon vanuit het afdelingsbudget vrijgemaakt.

Is er een dresscode? Zeker. We verwachten iedereen namelijk in een chique en elegante  outfit. Hoe zorg je dat je er bij bent? Stuur uiterlijk vóór zondag 15 december 18:00u een e-mail naar melvin.adjiembaks@jongedemocraten.nl om een plekje te bemachtigen tijdens het JD kerstdiner. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Tot dan!


« terug naar de agenda