#

Extra AAV: Goedkeuren begroting 2014/ Sinterklaas op z’n JD’s -

Datum: 4 december 2013 | Tijd: 20:00 - 23:59 | Locatie: Café de 4 Heeren, Sint Annastraat 259, 6525 GR Nijmegen

Allereerst zullen we de avond starten met een mini-AAV. Een begroting moet namelijk voor 1 januari worden goedgekeurd, dus de eerste 45 minuten van deze avond zullen hiervoor worden gereserveerd. De begroting kun je van tevoren al bekijken in onze Facebookgroep en op de website.

Daar wordt aan de deur geklopt,
Hard geklopt, zacht geklopt
Daar wordt aan de deur geklopt,
Wie zou dat zijn?

Wees maar gerust JD,
Ik breng cadeautjes mee,
Ook al ben ik zwart als roet,
‘k meen het toch goed.

Om de Sint wat te verlichten, vieren wij pakjesavond een avondje eerder. Bij ons geen surprises, maar wel het o zo gezellige dobbelspel! Iedereen neemt zelf cadeautjes mee, en daar gaat om gedobbeld worden.
De bedoeling is dat iedereen 1 cadeau koopt van 5 euro. Wat dat is, dat maakt niet uit. Van film tot pannenset tot briefpapier, de keuze is reuze.

Het tweede cadeau is iets dat je van thuis meeneemt, iets wat je zelf niet gebruikt, maar wat het waard is om een tweede leven te krijgen (hoewel meningen kunnen verschillen over dat tweede leven ;) ). Misschien een cadeau dat je vorig jaar hebt gekregen, maar dat een andere eigenaar verdient? Of dat boek dat je een keer wel hebt gelezen, maar vervolgens niet meer. Laat je even van tevoren weten of je komt? Dat is voor de Sint en zijn organisatiepieten wel zo makkelijk ;)


« terug naar de agenda