Excursie naar het asielzoekerscentrum in Ter Apel


When: dinsdag 26 november 2013 09:45 - 19:00
Where: AZC in Ter Apel

Het Oost-Groningse dorp Ter Apel herbergt een van de grootste opvang- en uitzetcentra voor asielzoekers in Nederland. Bijna alle asielzoekers die hun heil in Nederland komen zoeken doen tijdens het asielproces Ter Apel aan, waar ze meestal tijdelijk worden opgevangen. Tijdens onze exclusieve excursie naar het asielzoekerscentrum zullen we alle onderdelen van de asielprocedure in de praktijk ervaren. We bezoeken onder andere het aanmeldcentrum IND, zullen spreken met een vrijwilliger van Vluchtelingenwerk Noord-Nederland en sluiten af met een rondleiding door het uitzetcentrum.

De excursie zal plaatsvinden op dinsdag 26 november en neemt een groot deel van de middag in beslag. We vertrekken om 09:45 met lijnbussen vanaf het Centraal Station en zullen uiterlijk rond 19:00 uur weer in Groningen arriveren. Deelname is gratis, maar houd rekening met eventuele kosten van het openbaar vervoer! Wil je mee met deze exclusieve excursie naar het Asielzoekerscentrum in Ter Apel? Stuur dan voor maandag 18 november een mailtje naar secretarisorganisatie@groningerjd.nl. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten