Excursie naar het asielzoekerscentrum in Ter Apel


When: dinsdag 26 november 2013 09:45 - 19:00
Where: AZC in Ter Apel

Het Oost-Groningse dorp Ter Apel herbergt een van de grootste opvang- en uitzetcentra voor asielzoekers in Nederland. Bijna alle asielzoekers die hun heil in Nederland komen zoeken doen tijdens het asielproces Ter Apel aan, waar ze meestal tijdelijk worden opgevangen. Tijdens onze exclusieve excursie naar het asielzoekerscentrum zullen we alle onderdelen van de asielprocedure in de praktijk ervaren. We bezoeken onder andere het aanmeldcentrum IND, zullen spreken met een vrijwilliger van Vluchtelingenwerk Noord-Nederland en sluiten af met een rondleiding door het uitzetcentrum.

De excursie zal plaatsvinden op dinsdag 26 november en neemt een groot deel van de middag in beslag. We vertrekken om 09:45 met lijnbussen vanaf het Centraal Station en zullen uiterlijk rond 19:00 uur weer in Groningen arriveren. Deelname is gratis, maar houd rekening met eventuele kosten van het openbaar vervoer! Wil je mee met deze exclusieve excursie naar het Asielzoekerscentrum in Ter Apel? Stuur dan voor maandag 18 november een mailtje naar secretarisorganisatie@groningerjd.nl. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 24 juni 10:00
Symposium Duurzaamheid [AFGELAST] - Utrecht
zaterdag 24 juni 12:00
Zomerborrel + Duathlon 2017 - Leiden-Haaglanden
zaterdag 24 juni 13:00
Afdelingscongres! - Amsterdam
zondag 25 juni 12:00
Heel JD Hapt - Overijssel
maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten