Excursie naar het asielzoekerscentrum in Ter Apel


When: dinsdag 26 november 2013 09:45 - 19:00
Where: AZC in Ter Apel

Het Oost-Groningse dorp Ter Apel herbergt een van de grootste opvang- en uitzetcentra voor asielzoekers in Nederland. Bijna alle asielzoekers die hun heil in Nederland komen zoeken doen tijdens het asielproces Ter Apel aan, waar ze meestal tijdelijk worden opgevangen. Tijdens onze exclusieve excursie naar het asielzoekerscentrum zullen we alle onderdelen van de asielprocedure in de praktijk ervaren. We bezoeken onder andere het aanmeldcentrum IND, zullen spreken met een vrijwilliger van Vluchtelingenwerk Noord-Nederland en sluiten af met een rondleiding door het uitzetcentrum.

De excursie zal plaatsvinden op dinsdag 26 november en neemt een groot deel van de middag in beslag. We vertrekken om 09:45 met lijnbussen vanaf het Centraal Station en zullen uiterlijk rond 19:00 uur weer in Groningen arriveren. Deelname is gratis, maar houd rekening met eventuele kosten van het openbaar vervoer! Wil je mee met deze exclusieve excursie naar het Asielzoekerscentrum in Ter Apel? Stuur dan voor maandag 18 november een mailtje naar secretarisorganisatie@groningerjd.nl. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Stel je kandidaat!

Stel je kandidaat voor het Landelijk Bestuur! Het is vanaf nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het Landelijk Bestuur. Tijdens het Zomercongres in Rotterdam (16 t/m 18 juni 2017) zullen hier...

Lees meer...

donderdag 25 mei 20:00
Formatiespel in Hoorn - Amsterdam
zaterdag 27 mei 20:00
Bestuur Interesse Borrel Sessie (BIBS) - Landelijk
maandag 29 mei 20:00
Wat is er terecht gekomen van de millenniumdoelen? - Utrecht
dinsdag 30 mei 19:30
Nederland als belastingparadijs? - Leiden-Haaglanden
dinsdag 30 mei 20:00
Betaalbaarheid van de zorg - Limburg
dinsdag 30 mei 20:00
Arend Jan Wonink – Groningen International - Groningen
woensdag 31 mei 19:30
Tegenpolen Anne-Fleur en Yernaz Ramautarsing - Rotterdam
woensdag 31 mei 20:00
Team Avond - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten