#

Donorcodicil -

Datum: 5 maart 2014 | Tijd: 20:00 - 23:59 | Locatie: Café de 4 Heeren, Sint Annastraat 259, Nijmegen

De afdeling Arnhem-Nijmegen van de Jonge Democraten organiseert op 5 maart een activiteit in Café de 4 Heeren. Café de 4 Heeren is gelegen aan de Sint Annastraat en al vaker gebleken een geschikte locatie te zijn voor onze activiteiten. 
 
De avond zal in het thema staan van het donorcodicil. Wij willen graag dat iedereen op dezelfde hoogte zit qua informatie en ins en outs. Om dit te bereiken, hebben we een spreker uitgenodigd om hier meer over te komen vertellen. Godfried Beumers is van de transplantatiestichting en zal zijn ervaring en kennis met ons delen.
 
Waar wij echter vooral benieuwd naar zijn is JOUW mening. Heb jij al een donorcodicil? Of ga je nog een stapje verder en vind je dat iedereen er een moet hebben? Of vind je juist dat dat echt niet kan en dat die keuze vrijwillig moet zijn? Laat jouw mening horen! Hierna zullen we samen met de spreker met zijn allen in debat gaan. Dit is dus over wat jij vindt van het donorcodicil. Kom dus vooral langs en neem je beste argumenten (en als je die hebt, je donorcodicil) mee!

 


« terug naar de agenda