Donorcodicil


When: woensdag 05 maart 2014 20:00 - 23:59
Where: Café de 4 Heeren, Sint Annastraat 259, Nijmegen

De afdeling Arnhem-Nijmegen van de Jonge Democraten organiseert op 5 maart een activiteit in Café de 4 Heeren. Café de 4 Heeren is gelegen aan de Sint Annastraat en al vaker gebleken een geschikte locatie te zijn voor onze activiteiten. 
 
De avond zal in het thema staan van het donorcodicil. Wij willen graag dat iedereen op dezelfde hoogte zit qua informatie en ins en outs. Om dit te bereiken, hebben we een spreker uitgenodigd om hier meer over te komen vertellen. Godfried Beumers is van de transplantatiestichting en zal zijn ervaring en kennis met ons delen.
 
Waar wij echter vooral benieuwd naar zijn is JOUW mening. Heb jij al een donorcodicil? Of ga je nog een stapje verder en vind je dat iedereen er een moet hebben? Of vind je juist dat dat echt niet kan en dat die keuze vrijwillig moet zijn? Laat jouw mening horen! Hierna zullen we samen met de spreker met zijn allen in debat gaan. Dit is dus over wat jij vindt van het donorcodicil. Kom dus vooral langs en neem je beste argumenten (en als je die hebt, je donorcodicil) mee!

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland
vrijdag 07 juli 19:00
Verenigingsweekend - Landelijk
donderdag 13 juli 20:00
Afsluitende avond - Friesland
woensdag 06 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
woensdag 20 september 20:00
Biesboschbattle - Brabant

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten