#

Diner Rouler -

Datum: 10 november 2014 | Tijd: 17:30 - 23:59 | Locatie: Nijmegen

In november houden we weer een activiteit in het kader van: Verken je afdeling. Nu gaan we op bezoek bij JD leden in Nijmegen. En wat gaan we daar doen? Diner Rouler.

Diner Rouler werkt als volgt:
Je bent met groepjes van twee verantwoordelijk voor het maken van een voor-, hoofd- of na gerecht maken voor een lekker diner, voor meerdere groepjes. Elk gerecht zal je vervolgens bij een andere locatie eten, eentje bij jezelf, twee bij andere groepjes. Zo zul je dus op drie locaties komen met telkens andere groepjes. Hier zijn natuurlijk wel genoeg aanmeldingen voor nodig, van mensen die hun keuken/kamer graag willen open stellen.

We komen al op tijd met dit evenement, omdat het belangrijk is om op tijd de locaties te weten en groepjes te maken. Het zal dus plaats vinden in de tweede week van november. Heb je zin om in deze week mee te doen met het diner roulette? Meld je dan nu aan via het volgende mailadres: promotie.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht!

Geef bij je aanmelding aan of je je keuken en kamer beschikbaar wilt stellen voor een voor-, hoofd- of nagerecht. Geef daarnaast aan op welke datum je kan. Je hebt de keuze uit 10 november, 11 november, 12 november en 13 november. Het is belangrijk dat je goed aangeeft wanneer je wel kan en wanneer niet. We gaan ervan uit dat als je aangeeft dat je kamer beschikbaar is dat we op die datum ook langs kunnen komen.

AANMELDEN KAN TOT 5 NOVEMBER!


« terug naar de agenda