Diner Rouler


When: maandag 10 november 2014 17:30 - 23:59
Where: Nijmegen

In november houden we weer een activiteit in het kader van: Verken je afdeling. Nu gaan we op bezoek bij JD leden in Nijmegen. En wat gaan we daar doen? Diner Rouler.

Diner Rouler werkt als volgt:
Je bent met groepjes van twee verantwoordelijk voor het maken van een voor-, hoofd- of na gerecht maken voor een lekker diner, voor meerdere groepjes. Elk gerecht zal je vervolgens bij een andere locatie eten, eentje bij jezelf, twee bij andere groepjes. Zo zul je dus op drie locaties komen met telkens andere groepjes. Hier zijn natuurlijk wel genoeg aanmeldingen voor nodig, van mensen die hun keuken/kamer graag willen open stellen.

We komen al op tijd met dit evenement, omdat het belangrijk is om op tijd de locaties te weten en groepjes te maken. Het zal dus plaats vinden in de tweede week van november. Heb je zin om in deze week mee te doen met het diner roulette? Meld je dan nu aan via het volgende mailadres: promotie.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht!

Geef bij je aanmelding aan of je je keuken en kamer beschikbaar wilt stellen voor een voor-, hoofd- of nagerecht. Geef daarnaast aan op welke datum je kan. Je hebt de keuze uit 10 november, 11 november, 12 november en 13 november. Het is belangrijk dat je goed aangeeft wanneer je wel kan en wanneer niet. We gaan ervan uit dat als je aangeeft dat je kamer beschikbaar is dat we op die datum ook langs kunnen komen.

AANMELDEN KAN TOT 5 NOVEMBER!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

woensdag 22 november 20:00
Het Bourgondisch Debat - Brabant
woensdag 22 november 20:00
Venezuela - Rotterdam
vrijdag 24 november 18:30
Maandborrel en Algemene Afdelingsvergadering! - Amsterdam
vrijdag 24 november 20:00
De BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers in Maastricht - Limburg
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk
zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten