Diner Rouler


When: maandag 10 november 2014 17:30 - 23:59
Where: Nijmegen

In november houden we weer een activiteit in het kader van: Verken je afdeling. Nu gaan we op bezoek bij JD leden in Nijmegen. En wat gaan we daar doen? Diner Rouler.

Diner Rouler werkt als volgt:
Je bent met groepjes van twee verantwoordelijk voor het maken van een voor-, hoofd- of na gerecht maken voor een lekker diner, voor meerdere groepjes. Elk gerecht zal je vervolgens bij een andere locatie eten, eentje bij jezelf, twee bij andere groepjes. Zo zul je dus op drie locaties komen met telkens andere groepjes. Hier zijn natuurlijk wel genoeg aanmeldingen voor nodig, van mensen die hun keuken/kamer graag willen open stellen.

We komen al op tijd met dit evenement, omdat het belangrijk is om op tijd de locaties te weten en groepjes te maken. Het zal dus plaats vinden in de tweede week van november. Heb je zin om in deze week mee te doen met het diner roulette? Meld je dan nu aan via het volgende mailadres: promotie.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht!

Geef bij je aanmelding aan of je je keuken en kamer beschikbaar wilt stellen voor een voor-, hoofd- of nagerecht. Geef daarnaast aan op welke datum je kan. Je hebt de keuze uit 10 november, 11 november, 12 november en 13 november. Het is belangrijk dat je goed aangeeft wanneer je wel kan en wanneer niet. We gaan ervan uit dat als je aangeeft dat je kamer beschikbaar is dat we op die datum ook langs kunnen komen.

AANMELDEN KAN TOT 5 NOVEMBER!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Vacature Oriëntatiecommissie

Er is een vacature vrijgekomen in de zoekkant van de oriëntatiecommissie in verband met het aflopen van de termijn van Thomas Bakker. De advieskant van de oriëntatiecommissie helpt kandidaten voor ...

Lees meer...

woensdag 29 maart 19:30
Twentse Lenteborrel JOVD - ROOD - JD - Overijssel
woensdag 29 maart 19:30
Public Speaking - Rotterdam
woensdag 29 maart 20:00
Extra AAV en bijzonder onderwijs - Limburg
woensdag 29 maart 20:00
Teamavond - Brabant
donderdag 30 maart 20:00
Maandelijkse borrel - Friesland
vrijdag 31 maart 20:00
Maandborrel: JDA meets Gespuis! - Amsterdam
zaterdag 01 april 11:00
Derde jaarlijkse Euregiocongres van liberale jongeren - Limburg
zaterdag 01 april 12:00
Introdag - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten