Debattrainingsavond plus update vanuit de Nijmeegse gemeenteraad


When: woensdag 06 februari 2013 20:00 - 23:59
Where: Cafe de Vier Hereen, Sint Annstraat 259, Nijmegen

In overleg met Tobias van Elferen (Gemeenteraadslid D66 Nijmegen en contactpersoon JD) gaan we om de zes weken ongeveer een update krijgen vanuit de Nijmeegse gemeenteraad. Tobias zal dan in een klein half uurtje uitleggen waar de gemeenteraad en de D66 fractie mee bezig zijn.
 
Op deze manier blijven we structureel op de hoogte van de Nijmeegse lokale politiek. Na deze update zal Tobias van Elferen ons een professionele debattraining geven met veel persoonlijke aandacht. Normaal deed Tobias aan een sneltreincursus debatteren alvorens we gingen debatteren, maar deze avond staat dus puur in het teken van de training. Dus wil je je debatvaardigheden opvijzelen, kom dan deze avond zeker langs. Als opdracht geven we je mee dat je een korte betogende speech moet voorbereiden, waarmee je de aanwezigen dient te overtuigen van een door jou gekozen standpunt. Deze speech hoeft maar 3 minuten te duren en je zal hierna tips en tricks krijgen.
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Onze campagnehelden

De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn ...

Lees meer...

zaterdag 25 november 12:00
Bezoek JuLi’s Bremen aan Groningen - Groningen
maandag 27 november 19:30
Masterclass debat - Amsterdam
maandag 27 november 19:45
Training Manipulatie en Framing - Arnhem-Nijmegen
maandag 27 november 20:00
Motieschrijfavond - Utrecht
dinsdag 28 november 19:30
Politiek Poker - Leiden-Haaglanden
dinsdag 28 november 20:00
Legale wiet - Groningen
woensdag 29 november 20:00
Ruimte Rechten - Rotterdam
woensdag 29 november 20:00
Discussie-avond 'vrouwen in de politiek' (Vrouwen in de politiek: waarom zijn het er zo weinig en hoe worden het er meer?) - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten