COM-Avond Diversiteit en Participatie: Stel je valt op mannen


When: dinsdag 13 december 2011 20:00 - 23:59
Where: P96, Prinsengracht 96, Amsterdam

Onbewuste vooroordelen. Vaak denken we in hokjes, zonder dat we daar kwade bedoelingen mee hebben of we ons er zelfs maar bewust van zijn. Want dat is in het dagelijks leven toch handig, en misschien zelfs wel natuurlijk? Het woord 'vooroordelen' heeft een negatieve bijklank, maar zijn deze vooroordelen wel zo slecht? Bieden ze niet juist een praktisch handvat in ons dagelijks leven? Of leiden onbewuste vooroordelen toch vooral tot discriminatie en uiteindelijk zelfs tot vervreemding in onze samenleving?

De COM-avond 'Stel, je valt op mannen' is een avond over deze vragen, over vooroordelen en vervreemding. We starten met een workshop van Nadia Martosatiman-Laiti (Rona trainingen) over omgaan met multiculturalisme en diversiteit. Nadat Jurriaan Omlo (promovendus en onderzoeker bij MOVISIE) daarna een inspirerende korte lezing geeft over het politieke integratiedebat kan de discussie losbarsten.

Wil jij je licht laten schijnen over vraagstukken rond diversiteit en participatie? Denk je dat je in Amsterdam prima kunt integreren zonder Nederlands te spreken, of dat anoniem solliciteren een goede oplossing is tegen discriminatie? Kom dan meepraten op 13 december om 20.00 uur in P96 tijdens deze COM-avond over vooroordelen en vervreemding!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen
vrijdag 27 oktober 17:00
Maandelijkse borrel - Leiden-Haaglanden
vrijdag 27 oktober 20:00
BBBBB Amsterdam - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten