COM-Avond Diversiteit en Participatie: Stel je valt op mannen


When: dinsdag 13 december 2011 20:00 - 23:59
Where: P96, Prinsengracht 96, Amsterdam

Onbewuste vooroordelen. Vaak denken we in hokjes, zonder dat we daar kwade bedoelingen mee hebben of we ons er zelfs maar bewust van zijn. Want dat is in het dagelijks leven toch handig, en misschien zelfs wel natuurlijk? Het woord 'vooroordelen' heeft een negatieve bijklank, maar zijn deze vooroordelen wel zo slecht? Bieden ze niet juist een praktisch handvat in ons dagelijks leven? Of leiden onbewuste vooroordelen toch vooral tot discriminatie en uiteindelijk zelfs tot vervreemding in onze samenleving?

De COM-avond 'Stel, je valt op mannen' is een avond over deze vragen, over vooroordelen en vervreemding. We starten met een workshop van Nadia Martosatiman-Laiti (Rona trainingen) over omgaan met multiculturalisme en diversiteit. Nadat Jurriaan Omlo (promovendus en onderzoeker bij MOVISIE) daarna een inspirerende korte lezing geeft over het politieke integratiedebat kan de discussie losbarsten.

Wil jij je licht laten schijnen over vraagstukken rond diversiteit en participatie? Denk je dat je in Amsterdam prima kunt integreren zonder Nederlands te spreken, of dat anoniem solliciteren een goede oplossing is tegen discriminatie? Kom dan meepraten op 13 december om 20.00 uur in P96 tijdens deze COM-avond over vooroordelen en vervreemding!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissieleden gezocht!

Voor het congres van 17 juni zoeken we weer 9 SNC-helden en 4 Congresvoorzitters! Lijkt het je leuk om in de Stem-en Notulencommissie te zitten? Stuur me dan even een mailtje op secretaris@jd.nl! E...

Lees meer...

zaterdag 29 april 13:00
Landelijk Debattoernooi - Landelijk
zaterdag 29 april 13:00
Symposium: Euthanasie voor kinderen - Landelijk
maandag 01 mei 19:45
Een avond over de Franse verkiezingen: Wie komt er aan de macht? - Arnhem-Nijmegen
maandag 01 mei 20:00
Motieschrijfavond en wethouder Everhardt - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
[WAGENINGEN] Politiek Weerwolven - Utrecht
dinsdag 02 mei 20:00
Introborrel - Groningen
dinsdag 02 mei 20:00
Debatavond - Amsterdam
woensdag 03 mei 19:00
Bestuursinteresseborrel - Rotterdam

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten