COM-Avond Diversiteit en Participatie: Stel je valt op mannen


When: dinsdag 13 december 2011 20:00 - 23:59
Where: P96, Prinsengracht 96, Amsterdam

Onbewuste vooroordelen. Vaak denken we in hokjes, zonder dat we daar kwade bedoelingen mee hebben of we ons er zelfs maar bewust van zijn. Want dat is in het dagelijks leven toch handig, en misschien zelfs wel natuurlijk? Het woord 'vooroordelen' heeft een negatieve bijklank, maar zijn deze vooroordelen wel zo slecht? Bieden ze niet juist een praktisch handvat in ons dagelijks leven? Of leiden onbewuste vooroordelen toch vooral tot discriminatie en uiteindelijk zelfs tot vervreemding in onze samenleving?

De COM-avond 'Stel, je valt op mannen' is een avond over deze vragen, over vooroordelen en vervreemding. We starten met een workshop van Nadia Martosatiman-Laiti (Rona trainingen) over omgaan met multiculturalisme en diversiteit. Nadat Jurriaan Omlo (promovendus en onderzoeker bij MOVISIE) daarna een inspirerende korte lezing geeft over het politieke integratiedebat kan de discussie losbarsten.

Wil jij je licht laten schijnen over vraagstukken rond diversiteit en participatie? Denk je dat je in Amsterdam prima kunt integreren zonder Nederlands te spreken, of dat anoniem solliciteren een goede oplossing is tegen discriminatie? Kom dan meepraten op 13 december om 20.00 uur in P96 tijdens deze COM-avond over vooroordelen en vervreemding!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Bram - De Nuchtere

Door: Michiel Ruland Bram: Nuchter en er zijn dus geen opvallende foto van hem te vinden. Voor mijn derde en laatste interview spreek ik af met Bram. Bram lijkt in het contact voorafgaand aan het...

Lees meer...

vrijdag 01 september 20:00
Openingsborrel - Rotterdam
maandag 04 september 19:45
Jaaropening met Mini-AAV - Arnhem-Nijmegen
maandag 04 september 20:00
Join the party! - Utrecht
dinsdag 05 september 19:30
Dinosaurusverhalen - Leiden-Haaglanden
dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
vrijdag 08 september 18:00
JD Brabant Kick-off BBQ - Brabant
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 11 september 20:00
Let's make this work(group) together! - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten