Bezoek Eerste Kamer en Madurodam Met Radikal Ungdom


When: maandag 29 april 2013 11:30 - 23:59
Where: Binnenhof, Den Haag

Op maandag 29 april zullen wij een bezoek brengen aan Den Haag met onze twinninggasten van Radikal Ungdom Kopenhagen. Wij zullen vanaf Nijmegen om 9:12 (09:31 Arnhem) de trein naar Den Haag Centraal nemen om via ProDemos een bezoek te brengen aan  de Eerste Kamer. Deze rondleiding zal starten om 11:30. We krijgen daar dan een rondleiding in het Engels (zodat de Denen alles kunnen volgen) van ongeveer 1,5 uur en deze rondleiding zal gegeven worden door onze voorzitter Tom Kunzler. Later op de middag zullen we een bezoek brengen aan Madurodam (15 euro per persoon).

De deelname aan de rondleiding voor JD leden is gratis, het treinkaartje is uiteraard wel op eigen kosten. Voor de rondleiding zijn maar 30 plekken beschikbaar (waarvan er al 9 bezet zijn door ons Deense gasten), dus je dient je aan te melden. Dit doe je door een mail te sturen naar tom.kunzler@jongedemocraten.nl  ovv naam, woonplaats en mobiele telefoonnummer (in het geval we je 29 april willen bereiken). JD'ers die lid zijn van onze afdeling hebben uiteraard voorrang. Let op: Vol = Vol! Na de rondleiding gaan we eventueel nog wat anders in Den Haag doen zoals een bezoek aan het Vredespaleis, maar dat is nog in overleg met de Denen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

[Vlog] Op het Lymec Congres in Sofia

De Jonge Democraten zijn op het congres van LYMEC (de koepelorganisatie van Europese, liberale politieke jongerenorganisaties) geweest. In deze vlog kun je zien wat ze daar zoal voor elkaar hebben ...

Lees meer...

maandag 23 oktober 19:45
In discussie over het onderwijscurriculum met de werkgroep onderwijs - Arnhem-Nijmegen
maandag 23 oktober 20:00
Palmolie: vet slim of oliedom - Utrecht
dinsdag 24 oktober 19:30
Meer over AntiFa - Leiden-Haaglanden
dinsdag 24 oktober 20:00
Nederland in de VN Veiligheidsraad - Amsterdam
dinsdag 24 oktober 20:00
Politieke Wereldkeuken: Colombia - Groningen
woensdag 25 oktober 20:00
D66 & JD: Kandidatendebat - Rotterdam
woensdag 25 oktober 20:00
Verenigingsavond: Lasergamen - Brabant
donderdag 26 oktober 22:00
Debattraining D-loquentia Groningen - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten