Bezoek Eerste Kamer en Madurodam Met Radikal Ungdom


When: maandag 29 april 2013 11:30 - 23:59
Where: Binnenhof, Den Haag

Op maandag 29 april zullen wij een bezoek brengen aan Den Haag met onze twinninggasten van Radikal Ungdom Kopenhagen. Wij zullen vanaf Nijmegen om 9:12 (09:31 Arnhem) de trein naar Den Haag Centraal nemen om via ProDemos een bezoek te brengen aan  de Eerste Kamer. Deze rondleiding zal starten om 11:30. We krijgen daar dan een rondleiding in het Engels (zodat de Denen alles kunnen volgen) van ongeveer 1,5 uur en deze rondleiding zal gegeven worden door onze voorzitter Tom Kunzler. Later op de middag zullen we een bezoek brengen aan Madurodam (15 euro per persoon).

De deelname aan de rondleiding voor JD leden is gratis, het treinkaartje is uiteraard wel op eigen kosten. Voor de rondleiding zijn maar 30 plekken beschikbaar (waarvan er al 9 bezet zijn door ons Deense gasten), dus je dient je aan te melden. Dit doe je door een mail te sturen naar tom.kunzler@jongedemocraten.nl  ovv naam, woonplaats en mobiele telefoonnummer (in het geval we je 29 april willen bereiken). JD'ers die lid zijn van onze afdeling hebben uiteraard voorrang. Let op: Vol = Vol! Na de rondleiding gaan we eventueel nog wat anders in Den Haag doen zoals een bezoek aan het Vredespaleis, maar dat is nog in overleg met de Denen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

« Back to calendar

JD Blog

Congresvoorzitters en Stem- en Notulencommissie bekend!

Het is inmiddels bekend welke helden ons congres in goede banen gaan leiden! Als Congresvoorzitters gaat het Landelijk Bestuur voordragen: Malu Pasman, Jasper van den Hof, Martin van Montfort en Mi...

Lees meer...

maandag 26 juni 19:00
In gesprek met Pia Dijkstra - Overijssel
maandag 26 juni 20:00
Verkiezings AAV - Utrecht
dinsdag 27 juni 19:30
The IFLRY game - politcs at an international level - Leiden-Haaglanden
woensdag 28 juni 18:00
LedenBBQ - Rotterdam
woensdag 28 juni 20:00
Zomerse teamavond! - Brabant
woensdag 28 juni 20:00
Interesse avond voor het bestuur - Friesland
zaterdag 01 juli 12:00
Model United Nations JD Utrecht - Utrecht
woensdag 05 juli 20:00
VerkiezingsAAV - Friesland

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookLinkedInTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten