#

Algemene Afdelingsvergadering -

Datum: 4 oktober 2011 | Tijd: 20:00 - 23:59 | Locatie: Café Roezemoes, Gedempte Zuiderdiep 15, Groningen

Op dinsdag 4 oktober aanstaande zal de Algemene Afdelingsvergadering van de Jonge Democraten Groningen plaatsvinden. De vergadering begint om 20:00 uur stipt in de Foyer van Hotel de Doelen in Groningen (links naast de Drie Gezusters, waar de reguliere activiteiten plaatsvinden). Op de agenda staan onder meer een bestuursblok, bespreking van de financiën en een wijziging van het afdelingsreglement. Ook zal het bestuur een presentatie geven over de drie commissies die opgestart zullen worden: de PolCa (Politiek Cafe Commissie), Commissie Lokale Politiek en de Commissie Internationaal.

De termijn van een aantal huidige bestuursleden loopt af. Aangezien het huidige bestuur er slechts een half jaar zit, hebben de meeste bestuursleden zich opnieuw kandidaat gesteld voor een volgende termijn.

De volgend bestuursfuncties staan vacant: Algemeen Secretaris, Penningmeester, Secretaris Politiek, Secretaris Organisatie en Secretaris Promotie. Ook het hoofdredacteurschap van het verenigingsblad de Open & Bloot is beschikbaar.

De volgende mensen hebben zich reeds kandidaat gesteld:

Algemeen Secretaris: Leon Ploegstra
Penningmeester: Sybren Heida
Secretaris Politiek: Jurjen Hoekstra
Secretaris Organisatie: Joram du Prie
Secretaris Promotie: vacant

Hoofdredacteur Open & Bloot: Ricardo Berentsen

Wil je meer informatie over de bestuursfuncties of wil je gelijk solliciteren? Neem dan contact op met Leon Ploegstra (secretaris@groningerjd.nl of 06 38 75 34 23).

Iedereen is welkom, maar alleen leden van de Jonge Democraten Groningen hebben stemrecht.


« terug naar de agenda